حسين جعفري با اشاره به اين که هنرهاي سنتي برگرفته از نيازهاي کاربردي در جامعهاند، افزود: هنرمند بر اساس آنچه مورد نيازش است با دستان توانمند خود دست به خلاقيت ميزند.
وي با بيان اين که صنايع دستي سرشار از انرژي مثبت است، ادامه داد: خريداران محصولات صنايع دستي با نگاه به اين توليدات انرژي مثبت اثر را دريافت ميکنند.
جعفري با بيان اين که تهاجم فرهنگي به دنبال پاک کردن هويت ديني و فرهنگي ماست، تاکيد کرد: هنرهاي سنتي ايران حافظ هويت ملي و ديني ما به شمار ميرود.
وي در ادامه بر لزوم توجه به صنايع دستي کشور تاکيد کرد و گفت: کانون جهانگردي و اتومبيلراني با تمام امکانات خود در مقابل تهاجم فرهنگي ميايستد و با ورود به عرصه صادرات کمکي چشمگير به عرصه هنرهاي سنتي و صنايع دستي ميکند.
مديرعامل کانون جهانگردي و اتومبيلراني اظهار داشت: جهانگردي بخشي از وظايف اين کانون است و ما اين افتخار را خواهيم داشت که ايران و هنر کشور را به تمام دنيا معرفي کنيم.
وي در ادامه از صادرکنندگان برتر صنايع دستي خواست که راهکارهاي خود را درباره نحوه حمايت کانون جهانگردي و اتومبيلراني از صادرات مطرح کنند و يادآور شد: در اين بخش بايد از راهکارهاي اقتصادي اثربخش استفاده کرد.
به گفته جعفري براي رسيدن به نتيجه مطلوب به وحدت رويه و انسجام ميان صادرکنندگان صنايع دستي و کانون جهانگردي و اتومبيلراني نياز است.
در اين نشست معاون صنايع دستي کشور، مديران کل اين معاونت، مديرکل دفتر طرحها و توسعه تسهيلات معاونت سرمايهگذاري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري، مديرعامل کانون جهانگردي و اتومبيلراني و جمعي از صادرکنندگان برتر صنايع دستي حضور داشتند.
ب/112
انتهای پیام/