نامگذاري روزي با عنوان ايران در اندونزي

به گزارش ميراث آريا(chtn)، به نقل از روابط عمومي کانون جهانگردي و اتومبيلراني جمهوري اسلامي ايران؛ نخستين جلسه از اين سري نشست‌ها، با حضور «مصطفي سروي»، مدير بازاريابي گردشگري کانون جهانگردي و اتومبيلراني، «سيد رضا آقازاده»، مسئول امور بازرگاني سفارت ايران در اندونزي و «يادي سوريا هادي»، دبير اول سفارت اندونزي در ايران و جمعي از اعضاء فعال انجمن گردشگري و مسافرتي کشور اندونزي تشکيل شد.

«مصطفي سروي» درباره اين نشست گفت: نمايندگان دو کشور با اشاره به مشترکات ديني که اصلي‌ترين عامل همکاري ميان کشورهاي اسلامي و زمينه‌ساز پيشرفت گردشگري اين کشورها به شمار مي‌رود، خواستار برقراري تعامل بيشتر ميان ايران و اندونزي شدند.

وي افزود: نمايندگان دو طرف بر اين موضوع که برقراري خط مستقيم پرواز ميان تهران - جاکارتا برميزان روابط ميان دو کشور مي‌افزايد تأکيد داشته و نمايندگان آژانس‌هاي خدمات مسافرتي اندونزيايي متعهد شدند پس از برقراري اين پرواز، تکميل ظرفيت صندلي‌هاي موجود در هر پرواز را تضمين کنند.

«سروي» با بيان اينکه با ارائه پکيج‌هاي متنوع به متقاضيان سفر به ايران مي‌توان برنامه‌ريزي اصولي را براي سپري کردن تعطيلات در اندونزي انجام داد، تصريح کرد: تعطيلات عيد فطر در اندونزي بيش از يک هفته بوده و سفر به کشورهاي مختلف و آشنايي با مردم ديگر ملل، جزء رسوم ديرينه مردم اين کشور محسوب مي‌شود.

به‌گونه‌اي که همزمان با تعطيلات پس از ماه مبارک رمضان، جمعيت شد جاکارتا، پايتخت اندونزي به کمتر از يک سوم کاهش مي‌يابد؛ بنابراين عيد فطر فرصت بسيار مناسبي براي جلب و جذب گردشگران اندونزيايي به ايران خواهد بود.

وي يادآور شد: همچنين در اين ديدار به همکاري‌هاي تاريخي ميان ايران و اندونزي از جمله تبادل گردشگر اشاره و خاطرنشان شد که عليرغم تمامي ظرفيت‌ها و پتانسيل‌هاي گردشگري موجود در ايران، اين توانايي‌ها براي هر دو کشور شناخته شده نيست و لازم است با انجام فعاليت‌هاي کارشناسي در زمينه گردشکري در ابتدا بتوانيم شناخت درستي در ميان مردمان دو کشور ايجاد کنيم. لذا پيرو اين موضوع علاقه‌مندي خود را براي برگزاري تورهاي آشناسازي با ايران اعلام مي‌کنيم، تا در کنار سفر به ايران با پتانسيل‌ها و ظرفيت‌هاي گردشگري، آثار باستاني و قدمت و اصالت فرهنگ و آداب و رسوم اين کشورآشنا شده و در پي آن بتوانيم اين شناخت را به مردم کشور خود منتقل و انگيزه سفر را در آنان ايجاد کنيم.

مدير بازاريابي گردشگري کانون جهانگردي و اتومبيلراني خاطرنشان کرد: يکي از موضوع‌هايي که در اين جلسه مورد بحث قرار گرفت، سفر عمره مردم اندونزي از طريق ايران بود. در اين راستا نمايندگان دفاتر خدمات مسافرتي اندونزيايي خواستار اين بودند که با ارائه برنامه‌هاي سفر و پکيج‌هاي متنوع که بتواند جوابگوي تقاضاي گردشگران باشد، موجبات سفر مردم اندونزي به ايران فراهم شود.

وي با اشاره به نشست ديگري که با هاسي يانا آشديف رئيس و هرنا دانونينگرات، مشاور انجمن دفاتر خدمات مسافرتي و گردشگري اندونزي تشکيل شده بود گفت: در اين ديدار نيز به چگونگي ارائه راهکارهايي جهت توسعه مراودات گردشگري بين دو کشور اشاره و از خبرگزاري ميراث آريا به عنوان تنها خبرگزاري گردشگري کشورهاي عضو OIC در ايران ياد شد که اين خبرگزاري مي‌تواند منبع اخذ اطلاعات گردشگري مورد نياز متقاضيان بوده و ظرفيت‌هاي گردشگري دو کشور را مورد نمايش و دسترسي قرار دهد.

به گفته«سروي» در ادامه نشست ياد شده، در خصوص راه‌اندازي خط مستقيم پروازي بين تهران و جاکارتا نمايندگان اندونزيايي اظهار داشتند که چنانچه دولت ايران در خصوص تأمين هواپيما با مشکل مواجه باشد، دولت اندونزي قادر خواهد بود يکي از ايرلاين‌هاي داخلي خود را به انجام اين پرواز و راه‌اندازي هر چه سريع‌تر آن اختصاص دهد.در پايان اين نشست، رئيس انجمن دفاتر خدمات مسافرتي و جهانگردي اندونزي اظهار کردند: با توجه به اينکه 800 آژانس و شرکت خدمات مسافرتي در خصوص امور مربوط به گردشگران خارجي در اندونزي فعاليت مي‌کنند، لذا امکان حضور تمامي اين شرکت‌ها در تور آشنا سازي برگزار شده توسط ايران وجود نداشته و پيرو اين موضوع مقرر شد، در دوره زماني يک ماه پس از ماه مبارک رمضان روزي را به نام ايران در جاکارتا نامگذاري کنند و در يکي از سالن‌هاي معتبر جاکارتا همايشي با حضور متخصصان ايراني در حوزه گردشگري تشکيل شود تا به معرفي پتانسيل‌ها و ظرفيت‌هاي گردشگري ايران بپردازند.

/120

انتهای پیام/

کد خبر 1391051657