رسانه عرصه نمايش آزادي بيان نيست ، بلکه عرصه پايبندي واقعي به آن است

به گزارش ميراث آريا(chtn)، به نقل از پايگاه اطلاع‏رساني رياست جمهوري، دکتر «محمود احمدي‌نژاد»، ظهر امروز (سه‌شنبه) در ديدار خبرنگاران و اصحاب رسانه به مناسبت هفدهم مرداد، روز خبرنگار، با بيان اينکه قصد دارم در اين جلسه مطالبي را از موضع ايماني، انساني و بر پايه روابط برادرانه و دوستانه با يکديگر مرور کنيم، گفت: وجود انساني و فرصتي که خداوند براي حيات، تعالي و جاودانگي در اختيار ما قرار داده، بالاترين هديه الهي به انسان‌هاست.

رييس‌جمهور با اشاره به اينکه تحولات زيادي از ابتداي خلقت در عرصه عالم به وقوع پيوسته و تحولات زياد ديگري نيز تا آخر دنيا در راه است، افزود: در اين بين مهم اين است که هرکس تکليف، حقيقت، انسانيت و راه کمال خود را بشناسد و به دنبال آن باشد که چگونه مي‌تواند خود را با خدايي شدن بالا بکشد.

دکتر «احمدي‌نژاد» اظهار داشت: اگر مراقب اين موضوع مهم باشيم، همه امور در بستر صحيح آن جاري خواهد شد و همه زندگي زيبا خواهد بود، اما اگر از اين مهم غفلت کنيم، حتي اگر همه دنيا را زيبا ببينيم باز همه چيز زشت و رو به سقوط خواهد بود چرا که در اين صورت انسان از مراتب انساني خود سقوط مي‌کند که اين به هيچ وجه زيبا و ارزشمند نيست.

رييس‌جمهور عدالت و آزادي را بستر شکوفايي و تعالي انسان عنوان و تصريح کرد: کساني که فکر مي‌کنند با محدود کردن آزادي ديگران مي‌توانند بقاي خود را دوام بخشيده و به جايي برسند، سخت در اشتباه هستند، چرا که اگر اين قاعده درست بود همه ديکتاتورها و مستبدين تاريخ براي ابد باقي مي‌ماندند.

دکتر «احمدي‌نژاد» عدالت، آزادي و کرامت را نيازهاي اصلي انسان توصيف و خاطرنشان کرد: وقتي همه اين نيازمندي‌ها تأمين شد، ويژگي و خصلت برجسته و ارزشمند آزادگي را در انسان پديد مي‌آورد که بالاتر از عدالت، آزادي و کرامت است و حتي تحت ظلم و ستم نيز از انسان ساقط نشده و يا مخدوش نمي‌شود.

رييس‌جمهور آزادگي را رها شدن از همه قيود و قالب‌هايي ذکر کرد که انسان را در هر ساحتي از وجودش محدود مي‌کند و گفت:‌ هر قيد و عاملي که آزادي انسان را مخدوش کند در واقع حقيقت انساني انسان را مخدوش کرده است.

دکتر «احمدي‌نژاد» با اشاره به اين فراز از سخنان سرور آزادگان جهان امام حسين(ع) خطاب به سقوط‌‌کرده‌ترين افراد از جايگاه انساني که در کربلا در مقابل ايشان صف‌آرايي کرده‌ بودند مبني بر اينکه «اگر دين نداريد آزاده باشيد»، افزود: آزادگي لزوماً در قيد اعتقاد به مکتب و فرقه خاصي نيست، بلکه تجلي بزرگي روح انسان است که هر کجا ظلمي مشاهده کرد مقابل آن بايستد و حتي ظلم عليه رقيب و دشمن خودش را نيز برنمي‌تابد.

رييس‌جمهور تأکيد کرد: البته دينداري واقعي آن است که انسان را به مرتبه آزادگي برساند و روح انسان را از هر گونه دلبستگي برهاند، اگر نه اين دينداري قلابي و خودفريبي است.

دکتر «احمدي‌نژاد» عرصه فعاليت خبرنگاري را از عرصه‌هايي برشمرد که انسان مي‌تواند در آن آزادگي‌اش را متبلور کرده و اظهار داشت: اگر همه کساني که در اين عرصه فعاليت مي‌کنند آزادگي خود را حفظ کنند در آن صورت شبکه‌هاي صهيونيستي که عرصه اطلاع‌رساني بين‌المللي را به انحصار خود درآورده‌اند، در هم خواهند شکست.

رييس‌جمهور تصريح کرد: يکي از دلايل و وجوهي که اقتضاء مي‌کند انسان دائم به وجود انسان کامل و امام متذکر باشد، زنده کردن و يادآوري آزادگي است؛ چرا که انسان کامل بالاترين تجلي آزادگي است و وقتي افراد به بالاترين مرتبه آزادگي نظر کند و بالاترين مرتبه کمال را بشناسد ديگر به کمتر از آن رضايت نخواهد داد و رسيدن به آزادگي را وجه همت خود قرار مي‌دهد.

دکتر «احمدي‌نژاد» در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به بعضي سخنان مطرح شده از سوي تعدادي از خبرنگاران حاضر در جلسه درباره برخي برخوردهاي تند با اصحاب و فعالان رسانه خاطر نشان کرد: اين شيوه درستي نيست که با فعالان اين عرصه برخورد شده يا پايگاه‌هاي اينترنتي مسدود شوند؛ آيا اگر مردم چيزي را نبينند خدا هم نخوهد ديد؟

رييس‌جمهور تأکيد کرد: کساني که در نظام جمهوري اسلامي مسئوليت دارند، بايد پرچمدار سماحت، تحمل و عدالت باشند.

دکتر «احمدي‌نژاد» گفت: البته اين حرف به معناي آن نيست که اگر جايي از فردي حقي ضايع شد برخوردي صورت نگيرد، که متأسفانه در جريان بازي‌هاي سياسي که برخي رسانه‌هاي ما نيز در آن گرفتار شده‌اند، چنين اتفاقاتي نيز مي‌افتد؛ اما اگر رسانه‌ها آزاد نبوده و آزاده نباشند، اين نقض غرض فلسفه وجودي رسانه‌ها خواهد بود.

رييس‌جمهور ادامه داد: به خودم، همکارانم و همه سران و کارگزاران ديگر قوا توصيه مي‌کنم که عرصه رسانه عرصه نمايش اعتقاد و آزادي بيان نيست، بلکه عرصه حقيقي و واقعي پايبندي به آزادي بيان است و اگر هم اشتباهي از سوي فردي در عرصه فعاليت رسانه‌اي رخ داد نبايد با او به تندي برخورد شود.

دکتر «احمدي‌نژاد» با اشاره به اينکه اگر بستن رسانه‌ها مؤثر واقع مي‌شد، امروز شرايط به گونه ديگري بود، اظهار داشت: اين خيلي بد است که کسي خودش هم در جايگاه شاکي قرار داشته باشد و هم در جايگاه قاضي و تصميم‌گير؛ در کشور قانون وجود دارد و طبق تصويب مجلس قانون حاکم بر فعاليت‌هاي مطبوعاتي و رسانه‌اي، فعاليت‌ها در فضاي مجازي نيز ساري و جاري است و اين شرايط مطلوبي نيست که بدون حساب و کتاب با برخي فعالان رسانه‌اي و رسانه‌ها برخورد شود.

رييس‌جمهور تصريح کرد: البته ما خوشبين هستيم و توضيحات را مي پذيريم؛ اما برخي اعمال را که کنار هم مي‌گذاريم، نتيجه ديگري به دست مي‌آيد و مثلاً وقتي گزارش آقاي جوانفکر از وقايع روزنامه ايران را مي‌بينيم و آن را کنار ديگر گزارش‌ها مي‌گذاريم، نمي‌توان آنها را توجيه کرد.

دکتر «احمدي‌نژاد» با تأکيد بر اينکه از ديد ما همه رسانه‌ها محترم هستند، خاطرنشان کرد: از ديد دولت روزنامه ايران که روزنامه خودش است، با ديگر رسانه‌ها هيچ تفاوتي ندارد و هيچ گاه چه به اين روزنامه چه به ديگر رسانه‌ها ديکته نکرده‌ است که چه بنويسند و چه چيزي ننويسند.

رييس‌جمهور گفت: ما همه رسانه‌ها را دوست داريم و همه را به مثابه يک خانواده مي‌بينيم. البته انتقاد وجود دارد اما همه بايد در جهت تعالي آرماني ملت ايران حرکت کنيم و اجازه ندهيم اين آرمان مخدوش شود.

دکتر «احمدي‌نژاد» با بيان اينکه هر يک از افراد جامعه در يک بستر فکري و تحليلي انديشه و تصميم‌گيري مي‌کنند، افزود: هنر اين است که بستر انديشه و تحليل افراد را به يکديگر نزديک کنيم، چرا که اگر اين بسترها به يکديگر نزديک شوند، انديشه‌ها و تحليل‌ها به هم نزديک و هم‌افزا شده و با ايجاد وفاق و اميد جامعه با سرعت بيشتري به پيش خواهد رفت.

رييس‌جمهور در بخش ديگري از سخنان خود تصريح کرد: امروز در متن و قلب يک رشته تحولات بزرگ تاريخي قرار داريم و جامعه بشري در مسير کمالي خود در حال عبور از يک پيچ تند است و نظاماتي که طي صدها سال از سوي زياده‌طلبان طراحي، اجرا و به همه ملت‌ها تحميل شده به آخر خط رسيده‌اند.

دکتر «احمدي‌نژاد» با بيان اينکه جامعه بشري در مسير کمال خود بزرگ شده و اصلاً بر پايي سعادت عمومي مستلزم بزرگ شدن آدم‌ها است، اضافه کرد: جهاني شدن بسيار مسأله مثبت و خوبي است و انسان اگر جهاني نشود در جايگاه و طراز واقعي انسانيت قرار نگرفته است؛ نگاه ما بايد نگاه جهاني باشد و همه جامعه بشري را با محوريت نظر به حقيقت انساني انسان‌ها، شامل شود.

رييس‌جمهور خاطرنشان کرد: ديگر زمان آن گذشته که پيام خود را در چارچوب‌هاي طايفه‌اي و ملي محدود کنيم و بايد براي همه جهان پيام داشته باشيم.

دکتر «احمدي‌نژاد» گفت: تأکيد بر اينکه نگاه و پيام ما بايد جهاني باشد، برخواسته از واقعيت است که بشريت همواره در طول تاريخ تحت سيطره استکبار و طاغوت بوده و بايد همه انسان‌ها را براي نجات بشريت بسيج کرد و همه انسان‌ها بايد در راه دفاع از حقيقت انساني به پا خيزند و الا مستکبراني که امروز بر جهان حاکم هستند، دوباره با طرح شعارهاي فريبنده و جذاب همچون آزادي، دمکراسي و دفاع از حقوق مردم، امواج مطالبات مردمي براي استيفاي حقوق خود را مصادره به مطلوب خواهند کرد.

رييس‌جمهور با هشدار نسبت به توطئه‌ها و طراحي‌هاي سردمداران سلطه براي مصادره موج تحول‌خواهي ملت‌ها افزود: تحولات در حال رخ دادن در جهان يک مطلب است و توجه به چگونگي مديريت اين تحولات موضوعي مهمتر؛ بايد در کنار رصد اين تحولات و مطالبات ملت‌ها و بيش از آن مراقب آن باشيم که چه کساني مدعي رهبري اين تحولات و مطالبات هستند.

دکتر «احمدي‌نژاد» تأکيد کرد: تحولات امروز جهان يک پديده يکپارچه نيست و اصلاً پيچيدگي‌هاي فضاي سياسي بسيار بيشتر از آن است که بتوان تحولات آن را ساده و بسيط تحليل کرد؛ بايد رخدادهاي اين عرصه را دقيق و عميق تحليل کرد، اگر نه به تناقض برخواهيم خورد و حرف‌هاي ما شنونده‌اي نخواهند داشت و پيام‌هاي ما در عرصه جهان رد شده و محکوم خواهند شد.

رييس‌جمهور ادامه داد: اگر در تحليل اين تحولات تفکيک قائل نشويم و در مقابل هر دسته‌اي حرف و پيام مناسب و متناسب نداشته باشيم، مهار کار را از دست خواهيم داد. بايد موضع و پيام ما در قبال مردم، رهبران و مدعيان مطالبات تحول‌خواهي جهاني، حتي در آمريکا و اروپا متناسب باشد، چرا که اگر حقيقت انساني را مبنا قرار دهيم، حتي مردم آمريکا و اروپا نيز مظلوم و اسير هستند، اگر چه عموماً خود متوجه اين موضوع نيستند.

دکتر «احمدي‌نژاد» تصريح کرد: اگر اينگونه عمل کنيم، آن وقت ادبيات ما تغيير خواهد کرد و خط مرزها مشخص خواهد شد؛ اما امروز متأسفانه برخي چنان عمل مي‌کنند که گويا مي‌خواهند خط مرزها را به داخل کشور و به همين تهران بکشانند، اما هنر اين است که بتوانيم، با مديريت امواج تحول‌خواهي ملت‌ها را در مقابل طاغوت‌ها به صف کنيم و حتي بايد مسايل کشور را در همين بستر تحليل کرد.

رييس‌جمهور با بيان اينکه احزاب و گروه‌ها هيچ‌گاه نزد مردم ايران مقبول نيفتاده‌اند و متأسفانه برخي اين موضوع را برنتابيده و وقتي به بن‌بست مي‌رسند، شروع به توهين مردم مي‌کنند، اضافه کرد: عدم رغبت به احزاب ايراد و اشکال مردم نيست و ملت ايران بسيار عميق‌تر و دقيق‌تر از آنچه برخي افراد مدعي هستند، تحليل مي‌کند، اما متأسفانه برخي‌ها که خودشان نمي‌توانند بزرگ شوند سعي مي‌کنند براي بزرگي کردن بر اين مردم ملت‌ را کوچک کنند، اما ملت ايران يک ملت تاريخ‌ساز و فرهنگ‌آفرين و فهيم است، نشان داده همه اين قالب‌هاي تحليلي را بر هم زده و هيچ قالب و مفهوم تحليلي را از سوي هيچ‌کس نمي‌پذيرد.

دکتر «احمدي‌نژاد» گفت: بايد همه مسايل داخلي و خارجي را در بستر توجه به حقيقت انساني انسان‌ها تحليل کنيم تا همدلي و همراهي همگاني را شاهد باشيم.

رييس‌جمهور با بيان اينکه بايد دم به دم و هر روز انقلاب و آرمان‌هاي آن را براي خود بازتعريف کنيم، افزود: انقلاب اسلامي براي رهايي انسان‌ها، احياء کرامت، آزادي، آزادگي، عبوديت و عشق به وقوع پيوست تا در فضاي برآمده از آن انسان‌ها محترم شمرده شوند.

دکتر «احمدي‌نژاد» اظهار داشت: انقلاب براي آن پيروز شد تا انسان‌ها همان‌قدر که خدا آنان را عزيز و محترم مي‌شمارد محترم شمرده شوند، چنانچه خداوند پيامبر بزرگوار اسلام عظيم‌ترين، نزديکترين مخلوق و تجلي کامل خداگونگي انسان است، مي‌فرمايد که «رابطه تو با مردم فقط تذکر و يادآوري کردن است و من براي تو سيطره بر انسان‌ها قرار نداده‌ام»؛ اين نکته‌اي بسيار مهم و گواه آن است که انسان چقدر نزد خدا عزيز است که دو پيامبر را پس از آنکه دلشان را سرشار از محبت به انسان‌ها و رحيميت مي‌کند، براي هدايت انساني چون فرعون که دم از خدايي مي‌زد، مي‌فرستد.

رييس‌جمهور تصريح کرد: هيچ‌گاه در طول تاريخ موحدان، مخالفان خود را به سحر و جادو متهم نکرده‌اند و هميشه برعکس اين موضوع رخ داده است و همواره زورگويان طاغوت‌ها و ديکتاتورها بودند که وقتي منطق آنها ته مي‌کشيد، مخالفان خود را متهم مي‌کردند؛ انسان‌هاي بزرگ هيچگاه مخالفان خود را به سحر و جادو متهم نکردند.

دکتر «احمدي‌نژاد» خاطرنشان کرد: اگر در چنين بستري و با چنين نگاهي به حقيقت انساني بينديشيم، فعاليت کنيم و بنويسيم، خواهيم ديد که زندگي چقدر زيباست.

رييس‌جمهور با اشاره به اينکه هيچ دعوايي بين پيامبران نبوده و نيست و توده‌هاي مردم نيز اختلافي با يکديگر ندارند، گفت: همه پيامبران براي تکميل مأموريت پيامبران پيش از خود مبعوث شدند و دعواها و صف‌بندي‌هاي ظاهري بين پيروان اديان مختلف نه برآمده از نظرات آحاد مردم بلکه ناشي از دعواهاي مدعيان است، اگر نه مردم وقتي حق را در چهره هر يک از پيامبران مي‌ديدند به آنها مي‌گرويدند و اگر مدعيان اجازه دهند مردم کمال حق را در راه و مرام پيامبر خاتم ببينند، يقيناً آن را با اشتياق خواهند پذيرفت.

دکتر «احمدي‌نژاد» افزود: اگر اين حقايق از قلم اصحاب رسانه منتشر شود و ديوارهاي بلند پوشيده شده بين توده‌هاي مردم شکسته شود، تومار طاغوت‌ها در هم خواهد پيچيد و انسان‌ها يکديگر را پيدا خواهند کرد و خدا را شاکرم که تقريباً همه خبرنگاراني که بنده با آنها برخورد داشتم، چنين افراد آزاده‌اي بودند.

رييس‌جمهور در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره مجدد به سخنان تعدادي از خبرنگاران درباره ضعف دولت در اطلاع‌رساني، اظهار داشت:‌ اين ضعف دولت را مي‌پذيرم اما چنانکه چند روز قبل در ديدار با دانشجويان گفتم، تصور بنده و همکارانم در دولت اين بود که دولت بايد کار خودش را بکند و رسانه‌ها نيز به کار خودشان بپردازند.

دکتر «احمدي‌نژاد» تصريح کرد: متأسفانه دعوا براي قدرت بسياري مجال‌ها را تنگ کرده اما بايد اين دعواها نيز يک جايي محدود شود چرا که اگر به همين ترتيب همه مناسبات زير پا گذاشته شود اين خود ما هستيم که زيان خواهيم ديد؛ بخدا قسم کساني که پا روي خون شهدا گذاشته و براي کسب قدرت تلاش مي‌کنند هرگز به آن نخواهند رسيد و قدرت و حکومتي که به دنبال تحقق آرمان‌ها و اقامه عدالت نباشد هيچ ارزشي ندارد، البته آنقدر قلم، زبان، چشم و انديشه آزاده در اين سرزمين وجود دارد که مطمئن هستم احدي قادر به پوشاندن حقيقت براي هميشه از چشم ملت نيست.

رييس‌جمهور با اشاره به بخش ديگري از سخنان مطرح شده از سوي خبرنگاران در اين جلسه خاطرنشان کرد: درباره برخي برخوردها با فعالان رسانه‌اي صحبت‌هايي کرده‌ام و در حال تنظيم نامه‌اي هستم تا همه ملزم به تبعيت از قانون باشند؛ قطعاً رييس قوه قضائيه خود اينگونه عمل نمي‌کند و احتمالاً در جريان جزئيات اين وقايع نيست، اما به هر ترتيب کساني که قدرت و امکان برخورد دارند، نبايد هر طور که مي‌خواهند عمل کنند.

/120

انتهای پیام/

کد خبر 1391051763