سرپرست ادارهکل ميراثفرهنگي استان مرکزي افزود: وجود طرح هادي، جمعيت بالاي 50 هزار خانوار، کيفيت شبکه دسترسي از ديگر معيارهاي انتخاب آنها به شمار ميرود.
وي تصريح کرد: روستاهاي پاگل، سرسختي و هفته عمارت شهرستان شازند، خوره و آتشکده در محلات، نقوسان، طراران و جلاير در تفرش، نظمآباد، گوار، حسينآباد بغدادي، مرادآباد و طرمزد در اراک، چمران، اشموئيل پيغمبر، باغ شيخ و نورعليبيگ در ساوه از جمله اين روستاها است.
اين مقام مسوول، روستاهاي ويدر و ورده شهرستان زرنديه، واشقان، ولاشجرد، مشهد زلفآباد و دولتآباد در فراهان، سياوشان و گرکان در آشتيان، چهرقان و سمقاور در کميجان، گورهزار در خنداب، راونج و دودهک در دليجان و نيشهر در خمين را از ديگر روستاهاي پيشنهادي اين استان عنوان کرد.
رضواني، معرفي و شناسايي روستاهاي هدف گردشگري را در ايجاد اشتغال، جلوگيري از مهاجرت روستاييان به شهرها، جذب گردشگر، معرفي و شناسايي نقاط بکر سطح استان موثر دانست.
خاطرنشان ميشود، روستاهاي آهو آشتيان، سرآبادان تفرش، ورچه و شهابيه خمين، انجدان و هزاوه اراک، آوه ساوه، واران دليجان، چناقچي عليا زرنديه و وفس واقع در شهرستان کميجان از روستاهاي هدف گردشگري مصوب استان مرکزي است.
انتهای پیام/