وي افزود: مديرانکل اجرايي سراسر کشور ضمن تعامل و مشارکت با نهادها و دستگاههاي عضو ستاد تسهيلات سفرهاي کشور و اداراتکل ميراثفرهنگي نسبت به استفاده از حداکثر توان عملياتي شعب و تشديد اقدامات با رويکرد سرعت همراه با دقت در استيفاي حقوق مسافران اقدامات لازم را انجام ميدهند.
جواهري با ارائه آماري از اقدامات انجام شده در تيرماه امسال گفت: کل پروندههاي وارده در تيرماه امسال 16 هزار و 605 فقره شامل پروندههاي صنفي، غير صنفي، دولتي، بهداشت، درمان، دارو و دامپزشکي است.
مديرکل حقوقي سازمان تعزيرات حکومتي با بيان اين که طي اين مدت 2 هزار و 774 مورد بازرسي انجام شده است، خاطرنشان کرد: از اين تعداد، هزار و 862 پرونده تشکيل و به تمامي آنها نيز رسيدگي شده است.
وي يادآور شد: اين نظارتها با محوريت نظارت بر فعاليت تاسيسات و موسسات گردشگري، مراکز اقامتي و تفريحي، پلاژهاي مستقر در نواحي ساحلي، تورهاي گردشگري، موزهها، پايانهها و آژانسهاي مسافري شهري و بينشهري، توزيعکنندگان فرآوردههاي سوختي، رستورانها، هتلها، مراکز عمده تهيه و توزيع مواد غذايي، مراکز بهداشتي، درماني و دارويي (داروخانهها) و اصناف يا اماکني که به روشهاي مختلف به مسافران ارائه خدمات يا فروش کالا ميکنند، صورت ميگيرد.
مديرکل حقوقي سازمان تعزيرات حکومتي تصريح کرد: انتظار ميرود اين طرح در دور دوم سفرهاي تابستاني همچون گذشته با بهرهمندي از همکاريها و مساعدتهاي بيدريغ همکاران با هدف حمايت از حقوق مصرفکنندگان به نحو مطلوب انجام شود.
/117
انتهای پیام/