محمدي با اشاره به برگزاري دورههاي پيشين اين جشنواره به صورت استاني و منطقهاي، تصريح کرد: امسال براي خارج کردن اين جشنواره از سطح منطقهاي و تحقق ملي شدن آن، جاجيم و گليم را نيز به موارد جشنواره صنايع دستي با محوريت ورني اضافه کردهايم.
وي همچنين با اشاره به پيشرفت فيزيکي شايان توجه مجتمع صنايع دستي شهرستان اهر، از راهاندازي و افتتاح اين مجتمع تا دو ماه آينده خبر داد.
محمدي در بخش ديگري از سخنانش با اشاره به ميزان بالاي اشتغال اهالي شهرستان اهر در رشتههاي بافتههاي داري نظير ورني و گليم، اظهار داشت: تلاش ميکنيم امسال تمام هنرمندان صنايع دستي اين شهرستان بهويژه شاغلان ورني و ديگر بافتههاي داري را بيمه و صاحبان مشاغل خانگي را براي دريافت وام و تسهيلات معرفي کنيم.
فرماندار شهرستان اهر نيز ضمن تقدير از اداره کل ميراث فرهنگي آذربايجان شرقي در خصوص پايهگذاري جشنواره با محوريت ورني در شهرستان اهر، با اشاره به منافع جشنواره ورني براي اهالي اين شهرستان يادآور شد: از زمان برگزاري جشنواره ورني، توليدات و همچنين اشتغالزايي در اين رشته صنايع دستي افزايش چشمگيري داشته است.
«رضا صديقي» همچنين با اشاره به ايجاد زيرساختهاي دولتي در شهرستان اهر تصريح کرد: آنچه وظيفه دولت در مناطق گردشگري اين شهرستان بوده انجام شده و اکنون نوبت ورود بخش خصوصي و
سرمايهگذار به اين طرحهاست تا از ظرفيتهايي که دولت فراهم کرده به صورت بهينه استفاده کنيم.
ب/112
انتهای پیام/