بيشترين ماندگاري  مسافران، دستاورد گردشگري مذهبي در ماه مبارک رمضان

به گزارش ميراث آريا(chtn)، به نقل از روابط عمومي معاونت گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري، «منوچهر جهانيان» با بيان اين خبر گفت: نظر به هماهنگي‏هاي صورت گرفته با مجموعه‏هاي تاريخي – فرهنگي، کاخ موزه‏ها، بقاع متبرکه، امامزاده‏ها و اماکن ديني امکان بازديد و گردشگري پس از ايام افطار براي هموطنان به وجود آمد که با استقبال قابل توجه، رشد 7/37 درصدي اقامت و ماندگاري مسافرين را در اين ايام به دنبال داشت.

وي با بيان اينکه تعداد مسافرين ورودي به استان‏ها نيز با افزايش همراه بوده است؛ يادآور شد: رشد 4/19 درصدي حاصل رونق گردشگري مذهبي در سراسر کشور به شمار مي‏آيد.

رييس ستاد مرکزي سفرهاي کشور همچنين با اشاره به استان‏هاي پيشگام در جذب گردشگري مذهبي در اين ايام ياد‏آور شد: استان‏هاي قم، خراسان رضوي و فارس با تکيه بر اماکن متبرکه و مذهبي و برپايي مراسم هاي ديني، پذيراي بيشترين تعداد گردشگر در ايام ماه مبارک رمضان بوده‏اند.

اين مقام مسئول با بيان اينکه طرح تابستانه ستاد مرکزي سفرهاي کشور در طول ايام ماه مبارک رمضان نيز در حال اجرا بوده است؛ يادآور شد: همه معاونت‏هاي اجرايي و بخش خصوصي عضو ستاد مرکزي سفرهاي کشور با به کارگيري توان و ظرفيت‏هاي ستادي و استاني، زمينه شکوفايي و رونق هر چه بيشتر گردشگري مذهبي در اين ايام را فراهم آورده‏اند.

«جهانيان» همچنين با برشمردن داشته‏هاي بيشمار گردشگري کشور در حوزه مذهبي يادآور شد: دستاورد حاصل با تمرکز بر ظرفيت‏هاي اماکن ديني و مذهبي کشور و نيز جهت‏دهي به اوقات فراغت روزه داران در اين ايام حاصل شده است و نتيجه موجود مي‏تواند با رفع نواقص و به کارگيري راهکارهاي مربوطه در سال هاي آتي دستيابي به نتايجي درخشان تر را به دنبال داشته باشد.

/120

انتهای پیام/

کد خبر 1391060564