رهبر انقلاب اسلامي زمينه هاي تعميق همکاريهاي همه جانبه هند و ايران را مهيا دانستند و تأکيد کردند: همکاريهاي دو کشور بويژه در عرصه هاي تجاري و زيربنايي، مي تواند همکاري اطمينان بخشي باشد.
حضرت آيت الله خامنه اي با تأکيد بر اينکه نمي توان به همکاري شرکاي بين المللي اعتماد کرد، خاطرنشان کردند: يکي از اين شرکاي بين المللي غيرقابل اطمينان، امريکا است که فقط براي يک دولت ، شريک قابل اطميناني است و آن دولت هم، دولت صهيونيستي است.
ايشان همچنين درخصوص مسائل منطقه از جمله سوريه و افغانستان، موضع ايران و هند را همسو دانستند و تأکيد کردند: دو کشور مي توانند همکاريهاي خود را در زمينه مسائل منطقه اي گسترش دهند.
رهبر انقلاب اسلامي ثبات، استقلال و اقتدار هند را براي جمهوري اسلامي ايران مهم دانستند و اظهار اميدواري کردند: ايران در دوره سه ساله رياست خود بر جنبش عدم تعهد، بتواند با همکاري هند، زمينه ساز نقش آفريني اين جنبش در مسائل مهم بين المللي و منطقه اي شود.
در اين ديدار که آقاي احمدي نژاد رئيس جمهور نيز حضور داشت، آقاي مان موهان سينگ نخست وزير هند ضمن ابراز خرسندي فراوان از ديدار با رهبر انقلاب اسلامي ايران، به سابقه فرهنگي و تمدني ملت هاي هند و ايران و روابط تاريخي دو ملت اشاره کرد و گفت: هند خواهان گسترش روابط با جمهوري اسلامي ايران در زمينه هاي مختلف از جمله بخش هاي انرژي و تأسيسات زيربنايي است.
وي با اشاره به توافقات انجام گرفته در مذاکرات با رئيس جمهور ايران، خاطرنشان کرد: در اين مذاکرات توافق هاي خوبي انجام شد که زمينه ساز گسترش بيش از پيش روابط دو کشور خواهد شد.
نخست وزير هند همچنين با اشاره به مسائل منطقه از جمله افغانستان و سوريه تأکيد کرد: هند مخالف هرگونه مداخله خارجي در سوريه است و تنها راه حل بحران اين کشور را يک راه حل سوري و براساس نظر مردم سوريه، مي داند.
آقاي مان موهان سينگ خاطرنشان کرد: هند در دوران رياست ايران بر جنبش عدم تعهد تمام تلاش خود را براي نقش آفريني واقعي اين جنبش در مسائل بين المللي و منطقه اي به کار خواهد گرفت.
انتهای پیام/