نمايشگاه صنايع دستي  کارگاهي براي آموزش فنون جديد و تبادل افکار است

به گزارش ميراث آريا (chtn) و به نقل از روابط عمومي اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي «زهرا محمدي والا» در حاشيه برگزاري نمايشگاه صنايع دستي مسجد کبود در تبريز با اشاره به سابقه فعاليت خود در رشته سرمه‌دوزي و سوزن‌دوزي گفت: 5 سال است وارد اين رشته هنري شده‌ام و از دو سال گذشته به صورت فعال در نمايشگاه‌هاي مختلفي که در استان برگزار مي‌شود، شرکت مي‌کنم.

اين هنرمند گفت: در بسياري از نمايشگاه‌هاي صنايع دستي، ورک شاپ نيز برگزار مي‌شود و اين کارگاه‌هاي زنده علاوه بر افزايش علاقه‌مندي بازديدکنندگان به هنرهاي مختلف، آن‌ها را در جريان روند پرزحمت توليد و ارزش بالاي آن‌ها قرار مي‌دهد.

محمدي والا ادامه داد: از سوي ديگر، تعامل چندروزه هنرمندان در يک محيط سبب مي‌شود در دوره‌هاي بعدي، آثار توليد شده از لحاظ کيفي و تنوع ارتقا يابند.

وي با اشاره به چگونگي ورود خود به اين رشته هنري گفت: آموزش‌هاي دوره مدرسه، نقطه آغاز ورودم به اين حرفه بود و هنرهاي مختلف و مشابه سرمه‌دوزي را تجربه کردم اما اصالت و ظرافت اين هنر موجب شد به سرمه‌دوزي گرايش پيدا کنم و فعاليت خود را در اين زمينه حرفه‌اي‌تر کنم.

محمدي والا يادآور شد: ترمه پارچه‌اي است که همواره تازگي خود را حفظ مي‌کند و کار بر روي آن جلوه خاصي دارد و با گذر زمان زيبايي و جذابيت خود را از دست نمي‌دهد و همچون قالي با افزايش عمر، نفيس‌تر و زيباتر جلوه مي‌کند.

ب/112

انتهای پیام/

کد خبر 1391060910