به گزارش ميراث آريا(chtn)، «فريدون فعالي» بعدازظهر روز گذشته در نخستين کنفرانس بينالمللي نقش ميراث فرهنگي در شکلگيري هويت ملي در شهر شيراز، اظهار داشت: جايگاه استان فارس در زمينه تاريخي و فرهنگي براي همگان مشخص است و بناهاي آن به اندازهاي داراي ارزش هستند که در تمام دنيا براي فارس و شهر شيراز رتبه قابل قبولي به همراه دارند.
مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان فارس با بيان اينکه بناهاي تاريخي فارس موجب شگفتي جهانيان است، افزود: نوع ساختار و نمادهاي فرهنگي گذشتگان در اين آثار تاريخي و فرهنگي به حدي است که به راحتي ميتوان هويت انسانهاي عصر گذشته را در آنها بررسي کرد.
وي با اشاره به اينکه گذشتگان با ساخت بناهايي به بازسازي تاريخ پرداختهاند، تصريح کرد: ما وظيفه داريم اين راه را ادامه دهيم تا براي آيندگان هويت غني به يادگار بگذاريم.
فعالي، گفت: فارس با داشتن بناهاي تاريخي فراوان داراي موقعيتي مناسب و بينظير در کشور است.
وي اضافه کرد: توجه به بناهاي تاريخي و نوع ساخت آنها به راحتي ما را با هويت ملت آن دوره آشنا ميکند چرا که ساخت و ارائه مباحث تاريخي به طور کامل بر هويت افراد دوران تاثيرگذار است.
فعالي اضافه کرد: هر کس که در جهان بزرگ امروزي نامي از ايران و فارس شنيده است، ستونهاي سر به فلک کشيده پارسه با نقش برجستههاي زيباي آن را ميشناسد، از عظمت تخت جمشيد ميداند و تحسين معماران و هنرمندان اين خاک را با هر زبان و گويش ميسرايد و ميستايد.
وي ادامه داد: 30 نقش برجسته ساساني در اين استان، برگهايي ديگر از هويت فرهنگي و هنري ساکنان خطه فارس دارد که هر يک با قلم و علم مورخان به ثبت و ضبط رسيده است.
کنفرانس بينالمللي نقش ميراث فرهنگي در شکلگيري هويت ملي به مدت دو روز در شهر شيراز برگزار ميشود.
123/
انتهای پیام/