گردشگري مذهبي زمينه‌ساز توسعه ارتباطات مذهبي با ساير ملل است

به گزارش ميراث‌آريا(chtn) به نقل از روابط عمومي اداره‌کل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري آذربايجان شرقي، مديرکل ميراث‌فرهنگي استان اظهار داشت: گردشگري مذهبى، علاوه بر جنبه‌هاي اقتصادي و مالي خود، باعث ارتباط اسلامي با ساير کشورها شده و ميان ملل و فرهنگ‌هايي که نقاط مشترک دارند، تعامل ايجاد مي‌کند.

محمدي با تاکيد بر اين‌که هم‌اکنون مذهب به عنوان يکي از اصلي‌ترين انگيزه‌هاي سفر در دنيا شناخته شده است، افزود: آذربايجان شرقي با داشتن شماري بسياري از بناها، مساجد و بقاع متبرکه، داراي پتانسيل هاي بالا و قدرتمندي براي جذب مسلماناني از سراسر کشور و رونق گردشگري مذهبي است.

وي شهره بودن تبريز به نخستين پايتخت تشيع جهان اسلام و ثبت اين موضوع در فهرست آثار ملي توسط اداره‌کل ميراث‌فرهنگي استان را يکي از اين جاذبه‌ها خواند و گفت: وجود ده‌ها مسجد تاريخي با شکوه و نشانه‌هايي از معماري و معنويت صدر اسلام در شهرهاي مختلف آذربايجان شرقي، اين استان را به يکي از شاخص‌ترين مناطق براي گردشگران مذهبي و مسلمانان تبديل کرده است.

عضو شوراي مشورتي گردشگري کشور خاطرنشان کرد: با توجه به اهميت و نقش گردشگري مذهبي در کشور، توسعه زيرساخت‌هاي لازم براي رفاه حال گردشگران اين حوزه از اولويت‌هاي اداره‌کل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري در آذربايجان شرقي به شمار مي‌رود.

محمدي با اشاره به ثبت و مرمت بيش از 100 مسجد تاريخي استان طي چهار سال گذشته خاطرنشان کرد: همزمان با انجام عمليات مرمتي، زيرساخت‌هاي گردشگري نظير ساخت مجتمع هاي‌رفاهي، خدماتي بين‌راهي و سرويس‌هاي بهداشتي نيز در محوطه و راه دسترسي به مساجد و امامزاده‌ها و بقاع متبرکه آذربايجان شرقي به بهره‌برداري رسيده است.
/117

انتهای پیام/

کد خبر 139106252