«طالعماسوله»، معاون علمي و پژوهشي مرکز مقاومت بسيج به ارائه مطالبي در راستاي نقش سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري در تقويت اقتصاد مقاومتي پرداخت.
در ادامه اين گردهمايي سرهنگ «سراج» مسوول سازمان بسيج کارمندان کشور به مشکلات پيشروي بسيج و راهکارهاي رفع آن اشاره کرد و گفت: بسيج به عنوان يک تشکل مردمي، گسترده و انقلابي با دو مشکل مواجه است.
وي با اشاره به اين مشکلات گفت: به دليل کثرت اعضا ارتباط با تمامي اعضا دشوار است و به دنبال آن پيام سازمان بسيج به تمامي اعضا نميرسد؛ همچنين در بسيج به علت عدم ارتباط امکان ريزش وجود دارد.
سراج با بيان اينکه بسيج براي دفاع از انقلاب و دستاوردهاي آن آماده ميشود، خاطرنشان کرد: امروزه تهديدي که متوجه انقلاب است تهديد نرم بوده و در حوزه دل و انديشه ما را تهديد ميکند.
مسوول سازمان بسيج کارمندان کشور تصريح کرد: ضرورت دارد نيروهاي ما براي اين مقطع انقلاب – که دهه چهارم دهه پيشرفت و عدالت است- آماده شوند، به همين جهت نظام تربيتي و طرح صالحين براي حل اين دو مشکل و اين نياز دهه چهارم انقلاب وجود دارد.
وي ابراز اميدواري کرد که در کمتر از 5 سال با توسعه و تقويت اين طرح شاهد تحول در حوزه اداري و کمک به دستگاهها، کارآمدسازي آنها و اصلاح ساختار اداري باشيم.
خاطرنشان ميشود، سومين گردهمايي سراسري فرماندهان پايگاههاي بسيج اداراتکل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري سراسر کشور پس از ارائه نقطهنظرات مسوولان بسيج استانها با قرائت بيانيهاي به کار خود پايان داد.
/117
انتهای پیام/