«احمد بالان» در ادامه، سازمان توسعه تجارت را از حمايتکنندههاي اصلي صادرات صنايع دستي دانست و افزود: توسعه صادرات صنايع دستي از اولويتها و سياستهاي مهم معاونت صنايع دستي است و از همانديشي تمام متخصصان و فعالان در زمينه بازرگاني و صادراتي صنايع دستي به منظور تحقق اهداف راهبردي اين معاونت استقبال ميشود.
وي افزود: ايجاد تغيير در رويکرد بانکهاي تامينکننده تسهيلات صادراتي درخصوص دريافت کالاهاي ارزشمند صادراتي صنايع دستي تحت عنوان وثيقه به جاي دريافت وثيقههاي اسنادي به منظور اعطاي تسهيلات و اعتبارات به فعالان صادراتي حوزه صنايع دستي کشور از مهمترين توافقهاي صورت گرفته در اين جلسه به شمار ميرود.
بالان ادامه داد: در اين نشست، با پيشنهاد استفاده از امکانات و ظرفيتهاي در اختيار سازمانها و موسسات دولتي در خارج از کشور به منظور برگزاري نمايشگاههاي خارجي صنايع دستي با مشارکت صادرکنندگان و فعالان حوزه صنايع دستي موافقت شد.
اين مقام مسوول يادآور شد: فراهم ساختن زمينههاي لازم براي ارتقاي سطح ارائه تسهيلات و منابع اعتباري به تشکلهاي غير دولتي صادراتي صنايع دستي از ديگر موارد مطرح شده در جلسه ميز صنايع دستي بود.
وي در پايان گفت: در اين جلسه ايجاد کدهاي تعرفه صادراتي براي کالاهاي قابليتدار صنايع دستي و فراهم کردن بسترهاي مناسب به منظور ايجاد اظهارنامههاي گمرکي براي محصولات اولويتدار (جواهرات و زيورآلات) صادراتي صنايع دستي که به صورت فردي(چمداني) صادر ميشوند، به تصويب رسيد.
ب/112
انتهای پیام/