وي با تاکيد بر اينکه طرح ملي کاهش غريق در ۲۵ شهرستان انجام شد، خاطرنشان کرد: در اجرا و برگزاري طرح ياد شده که از روز شانزدهم تيرماه امسال آغاز و تا پايان روز 31 شهريورماه ادامه داشت امدادگران و نجاتگران هلالاحمر در ۵ هزار و ۲۱۰ عمليات امداد و نجات دريايي سواحل خزر شرکت کردند.
رئيس سازمان امداد و نجات هلال احمر خاطرنشن کرد: ميانگين زمان حضور در صحنه عمليات حوادث جادهاي از اطلاع به جمعيت تا حضور در صحنه را ۸ دقيقه و ۱۷ ثانيه در تابستان امسال اعلام کرد.
مظفر بيان کرد: ۵ هزار و ۲۱۰ عمليات نجات غريق و مراجعات حضوري در طرح تابستانه گزارش شده است که ۲ هزار و ۹۰۲ عمليات آن داخل طرح سالمسازي بوده است.
وي با تاکيد بر اينکه در ۲۰۲ عمليات نجات غريق ۱۱۵ نفر از داخل آب نجات پيدا کردند، افزود: همچنين ۶۰ نفر به مراکز درماني انتقال داده شدند. تعداد مراجعات حضوري به پستهاي امدادي طرح نيز ۵ هزار و ۸ نفر بوده است که از اين تعداد ۳۴ نفر به مراکز درماني انتقال داده شده و بقيه به صورت سرپايي درمان شدهاند.
مظفر در ادامه با اشاره به ارائه خدمات امداد و نجات در سواحل دريايي شمال کشور از جمله نوشهر، گيلان، گلستان و بندر ترکمن، تصريح کرد: با توجه به آمارهاي پزشکي قانوني سال گذشته ۴۵۰ نفر در ۳ استان گيلان، گلستان و مازندران غرق شدند که امسال اين آمار با کاهش ۵۰ درصدي به ۲۲۲ نفر رسيد.
مظفر گفت: در سواحل نوشهر ۵۰۸ مورد مراجعه کننده داشتيم که خوشبختانه با اين تعداد آمار هيچ مورد فوتي وجود نداشت؛ همچنين بيشترين ميزان غرقشدگي نيز با ۲۲ مورد در سواحل رامسر اتفاق افتاده است.
رئيس سازمان امداد و نجات جمعيت هلال احمر در ادامه به مقايسه عملياتهاي انجام شده در طرح تابستان ۹۰ با ۹۱ پرداخت و گفت: در سال ۹۰، چهار هزار و ۲۲۲ عمليات امداد و نجات انجام شده که اين تعداد در سال ۹۱ به ۸ هزار و ۴۲۴ مورد رسيده است، در سال ۹۰ حدود ۱۹ هزار و ۸۷۱ نفر دچار حادثه شدند که در سال ۹۱ به ۶۲ هزار و ۹۰ نفر افزايش يافت، در سال ۹۰، ۱۲ هزار و ۶۳۸ نفر نجات يافتند که در سال ۹۲ اين تعداد به ۱۰ هزار و ۶۱۸ نفر کاهش پيدا کرد، همچنين در سال ۹0، هزار و ۹۸ نفر اسکان يافتند که در سال ۹۱ اين ميزان به ۹۹ هزار و ۸۲۸ نفر افزايش يافت.
/117
انتهای پیام/