تجليل از خانواده شهدا و ايثارگران بسيج معاونت گردشگري

به گزارش ميراث‌آريا(chtn)، «منوچهر جهانيان» معاون گردشگري سازمان ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري کشور ضمن تجليل از مقام شامخ شهيدان و رزمندگان که در حفظ و حراست از اصول و ارزش‌هاي انقلاب اسلامي از خود گذشتگي کردند، اظهار داشت: کساني که از اقشار مختلف در جنگ شرکت کردند اکثرا نخبگان بودند.

وي افزود: اميد است که با تلاش، کوشش و فداکاري ادامه دهنده راه آن‌ها باشيم تا نام جمهوري اسلامي ايران و دستاوردهاي بزرگ در عرصه‌هاي مختلف علمي، فناوري، پزشکي، صنعتي و ... مقدس بماند.

در ادامه اين مراسم سرهنگ پاسدار «حسن اکبري» ضمن گراميداشت ياد و خاطره تمامي ايثارگران و شهيدان 8 سال دفاع مقدس و امام امت(ره) و تبريک دهه کرامت و هفته گردشگري، گفت: با توجه به شرايط دشوار پس از انقلاب اسلامي، امام (ره) با تدبير و دور انديشي خود در آذرماه سال 1358 فرمان تشکيل ارتش 20 ميليوني (بسيج مستضعفان) را با هدف مقابله با تهديدات و تجاوزات دشمنان انقلاب اسلامي صادر فرمودند و با حضور مردم اميد در ارتش تقويت شد و با پشتيباني دفاعي مردم نيز شعار «ما مي‌توانيم» محقق شد و روز به روز شاهد موفقيت عمليات در مناطق عملياتي مختلف بوديم.

وي خاطرنشان کرد: زماني که مردم به صحنه آمدند تاکتيک جنگ عوض شد و ما با کمک‌هاي مردمي و تشکيل جهاد سازندگي روز به روز توانستيم استحکامات خود را بيشتر کرده و شرايط جنگ از تدافعي به صورت هجومي درآمد.

اکبري يادآور شد: در آن زمان ما وابستگي نظامي صددرصدي به آمريکا و يک بخش هم به شوروي سابق داشتيم با اين حال آن‌ها هيچ‌گونه حمايتي از ما نمي‌کردند چراکه مخالف انقلاب اسلامي بودند.

وي با بيان اين‌که در عين حال انقلاب ما يک انقلاب مکتبي و فرهنگي بود و نه انقلاب ابزاري، تصريح کرد: در غير اين صورت امکان موفقيت وجود نداشت پس نخستين استراتژي ما در جنگ، عمليات بازپس گيري خرمشهر مرهون بسيج مردمي بود.

فرمانده مرکز مقاومت بسيج سازمان ميراث‌فرهنگي کشور با اشاره به فرمايشات امام (ره) مبني بر اين‌که «در اين جنگ ما ابهت شرق و غرب را شکستيم»، اظهار داشت: اين امر محقق نمي‌شد مگر با دين باوري، جسارت و شهادت طلبي مردم.

اکبري خاطرنشان کرد: به تعبير مقام معظم رهبري «مقاومت بي‌نظير مردم سلحشور ما در دفاع مقدس و دفع متجاوز در طول قريب به 8 سال، اين ستم بزرگ را در رده ناموفق‌ترين تجربه استعمار در تاريخ معاصر ثبت نموده است»

وي با اشاره نمايشگاه مصور لايه‌هاي پنهان جنگ که در اکثر ادارات تابعه سازمان ميراث‌فرهنگي برگزار مي‌شود، گفت: اين مهم در راستاي رسالت سازمان که همان به يدک کشيدن ميراث فرهنگي کشور است، انجام مي‌شود.

اين مقام مسوول يادآور شد: همکاران ما در بنياد حفظ و نشر آثار دفاع مقدس صفحات تاريخ را ورق زده و لايه‌هاي پنهان جنگ را که همان نحوه و چگونگي دخالت کشورها در مقابله نظام مقدس ما بوده است به تصوير کشيده‌اند.

اکبري ابراز اميدواري کرد که سازمان متبوع به ويژه معاونت گردشگري در راستاي تحقق اهداف رئيس سازمان ميراث‌فرهنگي کشور مبني بر جذب هفت و نيم ميليون گردشگر گام بردارد و به دنبال اين باشيم که بخشي از بحث اقتصاد مقاومتي را که مورد تاکيد مقام معظم رهبري بوده با اشتغالزايي و ظرفيت‌سازي درآمدي کشور در حوزه صنعت گردشگري محقق کنيم.

وي عنوان کرد: در مرحله نخست جنگ استراتژي ما بازپس‌گيري مناطق اشغال شده به ويژه خرمشهر عزيز بود که با اتکا به خداوند اين امر محقق شد و پس از آن استراتژي کشور در جنگ تغيير کرد.

اکبري تصريح کرد: در مرحله پاياني جنگ تاکتيک دشمن تغيير کرد. دشمن از راه ديپلماسي وارد صحنه شد و مي‌خواست از اين طريق ما را به صلح وادار کند و ما با شرايط برتري که نسبت به دشمن داشتيم آن را نپذيرفتيم.

فرمانده مرکز مقاومت بسيج سازمان ميراث‌فرهنگي خاطرنشان کرد: دشمنان پس از سال‌ها مجبور شدند قطعنامه 598 که مورد پذيرش ايران قرار گرفت را تنظيم و تصويب کنند.

خاطرنشان مي‌شود، «عبدالله‌نژاد» معاون توسعه مديريت سازمان ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري کشور و «فراهاني» مديرکل ميراث‌فرهنگي تهران در اين مراسم حضور داشتند.

/117

انتهای پیام/

کد خبر 1391070625