وي تصريح کرد: برنامه سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري کشور اين است که موضوع صادرات را به صورت جدي دنبال کند تا بتوان از طريق صادرات شغل ايجاد کرد و بازارهاي فروش صنايع دستي در کشورهاي همسايه را رونق داد.
وي يادآور شد: ميزان صادرات صنايع دستي هر استان است که جايگاه آن استان را در عرصه صنايع دستي مشخص ميسازد.
صالحي مرام گفت: هر تن کالاي صنايع دستي به طور متوسط 28 هزار دلار ارزش دارد و با توجه به اين که صنايع دستي داراي ارزش افزوده بسيار بالايي است ميتواند در توسعه صادرات نقش بسزايي داشته باشد.
وي در ادامه با بيان اين که استان کردستان داراي ظرفيتهاي بسياري براي ايجاد بازارچه است، گفت: در حال حاضر با همکاري معاونت صنايع دستي و کميته امداد امام خميني (ره) بازارچه صنايع دستي شهرستان بانه بر اساس وعده و هدفگذاري تا پايان امسال افتتاح خواهد شد و مورد بهرهبرداري قرار خواهد گرفت و با وجود بناهاي تاريخي زيبا در کردستان ميتوان 10 بازارچه صنايع دستي در اين استان راهاندازي کرد.
وي در ادامه بيان کرد: بهزودي از بودجه محل توسعه صنايع دستي پرداخت تسهيلات به متقاضيان رشتههاي صنايع دستي و صادرکنندگان را آغاز خواهيم کرد و اين کمکها موجب ميشود که انگيزه براي توسعه صنايع دستي و آموزش آن افزايش يابد.
صالحي مرام با بيان اين که صادرات صنايع دستي اين استان به ترکيه و عراق در دستور کار اين معاونت است، گفت: بر اساس برنامهريزيهاي صورت گرفته قرار است با همکاري استان کرمانشاه و کردستان يک بازارچه مشترک در کشور عراق راهاندازي کنيم تا از اين طريق صنايع دستي ايران را به کشورهاي ديگر بشناسانيم.
ب/112
انتهای پیام/