وي يادآور شد: به منظور توسعه آموزشگاههاي صنايع دستي بهويژه در شهرستانهاي داراي ظرفيت بالا ميتوان از اين اعتبار 500 ميليون دلاري استفاده کرد.
صالحي مرام راهاندازي بازارچههاي صنايع دستي در مراکز استانها را يکي از اولويتهاي معاونت صنايع دستي عنوان کرد و گفت: با توجه به وجود 550 فرمانداري در کشور، دست کم بايد 550 بازارچه صنايع دستي در ايران راهاندازي شود.
اين مقام مسوول با بيان اين که برنامهريزي و ساخت اين بازارچهها چند سال زمان ميبرد، تصريح کرد: با توجه به در اولويت بودن مراکز استانها، بهزودي بازارچه صنايع دستي تبريز احداث ميشود.
صالحي مرام با اشاره به تدوين اطلس جامع صنايع دستي کشور به منظور مشخص کردن وضعيت نسبي ظرفيتهاي هر استان و شهرستانهايش، تشريح کرد: هر رشته از صنايع دستي که در يک منطقه رونق، اصالت، ظرفيت و خواهان بيشتري داشته باشد سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري نيز سرمايهگذاريها و ايجاد امکانات آموزشي خود را به طرف آن رشته سوق ميدهد.
معاون صنايع دستي و هنرهاي سنتي کشور تاکيد کرد: نبايد صنايع دستي يک منطقه و يا شهرستان را تکمحصولي کرد اما بايد هر منطقه را با توجه به ظرفيتهايي که دارد به قطبي از صنايع دستي در کشور تبديل کرد.
ب/112
انتهای پیام/