وي افزود: معرفي توانمنديها و جاذبههاي فرهنگي و روستايي براي بسط و توسعه توريسم روستايي، افزايش تعداد مناطق نمونه و روستاهاي هدف گردشگري، اجراي جشنوارهها و همايشهاي متعدد در فصول مختلف، تامين زيرساختهاي لازم در مناطق هدف گردشگري و مسيرهاي ترانزيتي نيز از برنامههاي اداره ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري شهرستان شاهرود در اين زمينه است.
حسني فراهم نبودن زيرساختها در مناطق گردشگرپذير مانند مناطق هدف گردشگري، نبود کارگروه علمي گردشگري و اتاق فکر در حوزه شهرستان، نبود دفاتر خدمات مسافرتي و گروه تورگردانهاي قوي و متخصص در شهرستان و نبود راهنمايان زبده و عدم ارتباط با جامعه تورگردانان و راهنمايان را از جمله مشکلات گردشگري شاهرود عنوان کرد.
وي ناکافي بودن فرهنگسازي در زمينه پذيرش توريسم، مشکلات مالي و اقتصادي مردم، عدم آمايش منطقهاي و معرفي بيشتر آداب و رسوم و جاذبههاي شهرستان در نمايشگاههاي ملي و بينالمللي، عدم وجود امکانات گردشگري از قبيل کمپ در مناطق گردشگرپذير و ناکافي بودن آموزشهاي لازم در حوزه گردشگري را از ديگر مشکلات گردشگري شاهرود برشمرد.
اين مقام مسوول تاکيد کرد: ورود بخش خصوصي علاوه بر صرفه و توجيه اقتصادي در صورت همکاري و حمايت از طريق ارگانهاي ذيربط در زمينه توسعه گردشگري بسيار مؤثر است.
رئيس اداره ميراثفرهنگي شاهرود، گردشگري اين شهرستان را شامل گردشگري عرفاني، تاريخي، فرهنگي و ... دانست و گفت: با توجه به موقعيت مناسب شاهرود که مسير عبور زائران حرم مطهر امام رضا (ع) است، انواع مختلف گردشگري در اين منطقه قابل اجراست و برنامهريزي براي اکوتوريسم و توريسم فرهنگي و عرفاني در رشد و توسعه اين شهرستان اهميت خاصي دارد.
/117
انتهای پیام/