وي تصريح کرد: نقوش به تصوير کشيده شده در اين تابلوها تصاويري انساني با طرحهايي از شاخه انگور (نماد زندگي)، پر طاووس (نماد غرور و عظمت) و شاخه زيتون (نماد صلح وآشتي) است.
احمدي خاطرنشان کرد: هنر موزاييک نوعي هنر معرق با سنگ، شيشه، سفال و چوب رنگين است که براي تزئين سطوح معماري ديوار، سقف و زمين استفاده ميشده و ريشه آن به خاورميانه ميرسد.
يونانيها و سپس روميها از موزاييک براي زيباسازي کف بناها استفاده ميکردند، اما به تدريج انواع مضامين با کارکردي نقاشيگونه در ديگر بخشهاي بنا نيز به کار گرفته شد و اعتباري در حد نقاشي کسب کرد.
اين مقام مسوول گفت: پس از حمله روميان به تونس بر سر منافع اقتصادي و راههاي دريايي، اولين ساکنان تونس يعني کارتاژها به دست روميها از بين رفتند. چند قرن بعد، روميها دوباره به اين سرزمين آمدند و در آن زمان اين شهر به قدري رونق گرفت که بعد از روم و اسکندريه مهمترين شهر روميها شد. در اين دوره هنر موزاييکسازي روميها بسيار پيشرفت کرد به طوريکه تمام موزاييکهاي اين منطقه در موزه ملي تونس و موزههاي معروف دنيا قرار دارد.
وي خاطر نشان کرد: علاقهمندان براي بازديد از اين نمايشگاه ميتوانند تا 25 مهرماه امسال از ساعت 9 تا 17 به موزه کتابخانه سلطنتي نياوران واقع در ميدان شهيد باهنر (نياوران) مراجعه کنند.
122/
انتهای پیام/