«محمد رضا رضايي» تصريح کرد: منطقه نمونه گردشگري بوذرجمهر حدود 509 هکتار وسعت دارد که از سمت شرق و جنوب شرق به ارتفاعات کوه ابوذر و قلعه کوه از جنوب تا انتهاي پارک جنگلي قهستان در ضلع شرق جاده قاين- بيرجند و همچنين جاده کمربندي گسترده شده است.
وي خاطرنشان کرد: در اين منطقه سه گونه جاذبه تاريخي و فرهنگي، طبيعي و انسان شناختي وجود دارد که آرامگاه ابوالمفاخر (از رجال قرن ششم هجري)، آرامگاه بوذرجمهر و قلعه چهل دختر و قلعه کوه از جاذبه هاي تاريخي و فرهنگي اين منطقه محسوب ميشوند.
مدير کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خراسان جنوبي افزود: اراضي کوهستاني همراه با دشت و چشماندازهاي مناسب در حومه شهر که به منطقه بوذرجمهر جلوه خاصي بخشيده نيز از جاذبههاي طبيعي اين منطقه است.
«رضايي» تاکيد کرد: عبور راه ارتباطي مشهد به بيرجند و استان سيستان و بلوچستان، جذب گردشگران ترانزيتي، امکان احداث و ايجاد خدمات زيرساختي و رفاهي مناسب از جمله اقامتگاه و ايجاد اشتغال از مهم ترين ظرفيتهاي موجود در اين منطقه است که با اجراي اين پروژه آب و برق براي اين منطقه نمونه گردشگري فراهم شده و فرصت سرمايه گذاري از جمله ايجاد هتل، تاسيسات تجاري، رفاهي و گردشگري براي سرمايه گذاران فراهم است.
خاطر نشان ميشود اين مراسم با حضور استاندار و مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خراسان جنوبي، نماينده مردم شهرستان قاينات در مجلس شوراي اسلامي، استان، فرماندار و جمعي از مسؤلان ادارات اين شهرستان برگزار شد.
/120
انتهای پیام/