وي آذربايجان شرقي را استاني پيشرو در مرمت مساجد تاريخي خواند و گفت: علاوه بر اعتبارات استاني در سال 90، آذربايجان شرقي براي مرمت، بهسازي و توسعه 30 مسجد تاريخي از اعتبارات ملي نيز بهرهمند شده بود.
اين مقام مسوول با اشاره به ثبت ملي و مرمت بيش از 100 مسجد متعلق به دورههاي مختلف تاريخي استان خاطرنشان کرد: مرمت اغلب اين مساجد يا به اتمام رسيده و يا به صورت کارگاه هاي فعال هم اکنون در دست بازسازي قرار دارند.
عضو شوراي مشورتي گردشگري کشور ضمن تشکر از بنياد مصلي امامخميني(ره) استان و آيتالله مجتهد شبستري براي حمايت، همياري و پشتيباني در مرمت ارک تبريز و ديگر مساجد تاريخي استان، مساجد را بخشي از مهمترين ميراثفرهنگي جامعه اسلامي ايران خواند.
محمدي همچنين رهنمودهاي نماينده ولي فقيه در استان را براي اجراي وظايف کارکنان اين سازمان به نحو احسن، بسيار راهگشا دانست و يادآور شد: موفقيتهاي چند سال اخير ادارهکل ميراثفرهنگي استان در زمينههاي نظير کسب رتبه نخست جذب گردشگر خارجي، رتبه نخست موزهداري کشور و عضويت در شوراي مشورتي گردشگري کشور در گرو بهرهمندي از رهنمودهاي امام جمعه محبوب تبريز بوده است.
محمدي همچنين به ثبت ملي آثار معنوي استان در فهرست آثار ملي اشاره کرد و گفت : ثبت ملي حماسه و قيام 29 بهمن مردم تبريز براي پرونده ثبت آثار معنوي استان نگين درخشاني است تا هيچگاه از حافظه مردم و مسوولان استان و کشور رشادت هاي مردم در قبل از پيروزي شکوهمند انقلاب اسلامي فراموش نشود.
مديرکل ميراثفرهنگي آذربايجانشرقي در خاتمه برنامههاي هفته گردشگري به عنوان سخنران قبل از خطبههاي نماز جمعه اين هفته تبريز به ارائه گزارش برنامههاي اين هفته و ادارهکل ميراثفرهنگي در سال گذشته پرداخت.
/117
انتهای پیام/