وي تصريح کرد: ميل غذا تنها براي تامين مايحتاج بدن و سلامتي نيست بلکه امروزه جزئي از اوقات فراغت ما را نيز تشکيل ميدهد.
اين فعال حوزه گردشگري با اشاره به وجود غذاها و نوشيدنيهاي متنوع در تمام شهرها و حتي روستاهاي کشور اظهار داشت: متاسفانه تاکنون غذا در ايران به عنوان يک جاذبه مطرح نشده است و اميدوارم در اولين فرصت بتوانم در اين زمينه يک تحقيق جامع و کامل ارائه بدهم.
نورآقايي ايجاد يک برند در حوزه غذا را براي استفاده از اين ظرفيت لازم دانست و بيان کرد: در حالي که برندهاي مختلفي از غذا در دنيا وجود دارد، ما نهتنها هنوز در اين زمينه کاري نکردهايم بلکه بسياري از غذاهاي مهم و اصلي مثل خورش فسنجان از منوي رستورانهاي ما حذف شدهاند.
وي نوشيدنيهاي ايراني را نيز متنوع و متعدد عنوان و تصريح کرد: نوشيدنيهاي استانهاي مختلف ايران نيز بسيار متنوعاند و ميتوانند براي گردشگران جذاب باشند.
ب/120
انتهای پیام/