لزوم معرفي جغرافياي گردشگري غذا در ايران

«محمد کاظم حلاجي ثاني»، با بيان اين خبر به ميراث آريا(chtn)، گفت: مکتب آشپزي ايراني يکي از 3 مکتب اصلي خوراک در کنار مکاتب آشپزي رومي و چيني است و بسيار جالب است که اين فرصت گردشگري بيشتر در مناطقي وجود دارد که در زمينه گردشگري روستايي و کشاورزي فعال‌اند.

وي اين پايان‌نامه را پژوهشي درباره جغرافياي گردشگري غذا در شمال ايران دانست و افزود: من اعتقاد دارم در ايران نياز به گزينه‏هاي جديد گردشگري در بازارهاي گردشگري کشور داريم‌.

اين فعال حوزه گردشگري تصريح کرد: ما در ايران موقعيت‏هاي جغرافيايي متفاوت داريم و اين طول و عرض متفاوت سبب شده است خوراک‏هاي متفاوت هم داشته باشيم، به عنوان مثال مازندران و گيلان از قطب‌هاي گردشگري غذا در ايران به شمار مي‏آيند و چه خوب است که غذاهاي اين خطه از کشور هنوز زنده‌اند و در رستوران‏ها و محافل غذايي عرضه مي‏شوند.

وي ايران را داراي فرصت‏هاي فراواني در حوزه غذا دانست و اظهار داشت: ايران از درياي کاسپين تا درياي پارس و از شرق تا غرب کشور سرشار از ظرفيت‏هاي گردشگري در اين بخش است.

حلاجي يادآور شد: ما هنوز غذاهاي بومي مناطق خود را نمي‌شناسيم و به عنوان مثال نمي‏دانيم که يک بانوي گيلاني چه کار مي‌کند که ميرزا قاسمي او آوازه پيدا مي‌کند و يا چرا وقتي نام آبگوشت مي‏آيد ذهن‏ها به شمال غرب ايران سفر مي‌کند.
ب/120

انتهای پیام/

کد خبر 1391072553