وي اين پاياننامه را پژوهشي درباره جغرافياي گردشگري غذا در شمال ايران دانست و افزود: من اعتقاد دارم در ايران نياز به گزينههاي جديد گردشگري در بازارهاي گردشگري کشور داريم.
اين فعال حوزه گردشگري تصريح کرد: ما در ايران موقعيتهاي جغرافيايي متفاوت داريم و اين طول و عرض متفاوت سبب شده است خوراکهاي متفاوت هم داشته باشيم، به عنوان مثال مازندران و گيلان از قطبهاي گردشگري غذا در ايران به شمار ميآيند و چه خوب است که غذاهاي اين خطه از کشور هنوز زندهاند و در رستورانها و محافل غذايي عرضه ميشوند.
وي ايران را داراي فرصتهاي فراواني در حوزه غذا دانست و اظهار داشت: ايران از درياي کاسپين تا درياي پارس و از شرق تا غرب کشور سرشار از ظرفيتهاي گردشگري در اين بخش است.
حلاجي يادآور شد: ما هنوز غذاهاي بومي مناطق خود را نميشناسيم و به عنوان مثال نميدانيم که يک بانوي گيلاني چه کار ميکند که ميرزا قاسمي او آوازه پيدا ميکند و يا چرا وقتي نام آبگوشت ميآيد ذهنها به شمال غرب ايران سفر ميکند.
ب/120
انتهای پیام/