بر اساس اين گزارش، ويژهبرنامه شب ايراني در مرکز فرهنگي گنگسئو از برنامههاي اين هفته بود که در آن آثار عکاسي زورخانههاي ايران به نمايش درآمد.
همچنين همايش علمي «موسيقي و گذرگاههاي فرهنگي ايران و کره» در دانشکده باستانشناسي هانيانگ، مهمترين برنامه هفته هنر ايران در سئول بود که با همراهي شماري از استادان و پژوهشگران اين نهاد علمي به انجام رسيد.
در اين همايش و در دانشگاه هانيانگ، دکتر جئون درباره «تبديلهاي موسيقي ايران باستان و کره جنوبي»، دکتر گيم درباره «تاثيرهاي فرهنگ ايراني و کرهاي بر يکديگر» و ميثم موحدفرد، رييس هيات مديره بنياد فردوسي با موضوع «شاهنامه فردوسي، شاهکار حماسي شرق» سخنراني کردند. نمايشگاه آثار فرهنگي چندزبانه ايران و اجراي گروه موسيقي از ديگر بخشهاي اين همايش بود. دانشگاه هانيانگ که پنجمين دانشگاه بزرگ کره جنوبي به شمار ميآيد، به ويژه در زمينه کاوش آثار تاريخي با ايران همکاري تنگاتنگ دارد.
در اين همايش گروه موسيقي سنتي داروگ با همراهي نوازندگان کرهاي به اجراي مشترک قطعاتي پرداختند و در کنار اين جشن، نمايشگاه آثار عکس زورخانهاي «ميثم موحدفرد» و نمايشگاه آثار خوشنويسي «محمد ياراحمدي» به همراه نمايش آثار صنايعدستي ايران برپا شد.
دهکده ايتهوون ميزبان «هفته هنر ايران در کره جنوبي» است که در بردارنده منطفه مهاجران و خارجيان شهر سئول است. در اين گردهمايي بزرگ، هنرمندان و فرهنگيان بيش از پنجاه کشور دنيا براي بازنمايي فرهنگ خويش ميکوشند.
حضور چندين هزار گردشگر خارجي در اين دهکده جهاني، زمينهساز شايستهاي است تا هنرمندان کشورمان با معرفي هنر ايراني، بيش از پيش، جهانيان را به فرهنگ کهن ايران علاقهمند کنند.
122/
انتهای پیام/