عضو شوراي مشورتي گردشگري کشور در بازديد از طرح سرمايهگذاري سد امند افزود: اين طرح سرمايهگذاري در زميني به وسعت بيش از 80 هکتار توسط بخش خصوصي در حال اجرا است.
وي خاطرنشان کرد: ساخت ويلاهاي اقامتي در محوطه اطراف رودخانه، هتل 5 ستاره، کافيشاپهاي سنتي و مدرن، رستوران و دهکده سنتي عشايري با آلاچيقهاي ساخته به سبک عشاير که به ارائه غذاهاي سنتي و بومي آذربايجان شرقي ميپردازد، از جمله اماکن اقامتي و پذيرايي در حال ساخت در منطقه نمونه گردشگري سد امند هستند.
محمدي با اشاره به طبيعت بسيار زيباي حاشيه سد امند و نزديکي آن به شهر تبريز به عنوان پتانسيلهاي جذب گردشگر در آيندهاي نزديک، يادآور شد: در درياچه سد خاکي امند که زيستگاه درناهاي روسي است ماهي کپور پرورش و نگهداري ميشود و براي زيبايي مسير دسترسي به آن بيش از 6 هزار اصله نهال درخت اقاقيا توسط سرمايهگذار طرح کاشته شده است.
عضو شوراي مشورتي گردشگري کشور اظهار داشت: شرکت ژئو تجارت سيمرغ به عنوان سرمايهگذار منطقه نمونه گردشگري سد امند، تا کنون بالغ بر 90 ميليارد ريال براي ساخت فاز نخست اين طرح دهکده توريستي تفريحي، اقامتي هزينه کرده است.
محمدي منطقه نمونه گردشگري سد امند شهرستان شبستر را به دليل موقعيت خاص جغرافيايي، نزديکي به مسير فرودگاه و راه آهن و فاصله کم تا شهر تبريز بهترين مکان براي سرمايهگذاري طرح گردشگري، اقامتي و تفريحي عنوان کرد.
/117
انتهای پیام/