وي با اشاره به اينکه 49 دفتر مجوزدار جهانگردي و گردشگري، 22 دفتر هواپيمايي و 21 دفتر زيارتي در سطح استان فعال هستند، افزود: براي هر يک از اين دفاتر تعاريف و وظايف مشخص و خاصي با توجه به مجوزهاي صادره در قانون وجود دارد.
اين مقام مسوول در ادارهکل ميراثفرهنگي استان، با اشاره به اينکه 30 هتل، 56 مهمانپذير و 3 مجتمع گردشگري با نزديک به 4هزار تخت در استان فعاليت ميکنند، اظهار داشت: عليرغم تمام مشکلاتي که براي جامعه هتلداران استان وجود دارد، همواره سعي در جلب رضايت مسافران داشتهاند تا گردشگران استان با خاطره خوبي آذربايجان غربي را ترک کنند.
امامي با بيان اينکه جذب گردشگر خارجي به آذربايجان غربي در اولويت کاري معاونت گردشگري قرار دارد، تصريح کرد: در حال حاضر حضور در بازارهاي گردشگري در کشورهاي همجوار و ايجاد بازارهاي هدف، ايجاد محرک در گردشگران خارجي بايد توسط دفاتر گردشگري مدنظر قرار گيرد و براي نيل به اين منظور نيازمند ارائه تسهيلات يارانهاي به اين مراکز هستيم.
وي ضمن تقدير از دفاتر گردشگري فعال در بحث جذب گردشگر خارجي در زمينههاي سلامت، مذهبي و تاريخي، عنوان کرد: ستاد ويژه جذب گردشگر خارجي به پيشنهاد مديرکل ميراثفرهنگي استان و با حضور مقامات مرتبط با حوزه گردشگري بهزودي در استان شروع به فعاليت خواهد کرد.
/117
انتهای پیام/