لزوم برنامه‌ريزي منظم و مدون براي توسعه گردشگري

به گزارش ميراث آريا(chtn)، به نقل از روابط عمومي اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خراسان رضوي، معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري «منوچهر جهانيان» که در دهمين نمايشگاه بين‏المللي جهانگردي و صنايع دستي کشور سخن مي‏گفت با اشاره به روند روبه‌ رشد گردشگري خاطرنشان کرد: صنعت گردشگري 11 درصد مشاغل خدماتي را به خود اختصاص داده و پيش‌بيني‌ها مبني بر اين است که تا سال 2020 ميلادي صنعت گردشگري، قطب اول صنعت جهان معرفي شود.

وي با اشاره به روند صعودي گردشگري و لزوم نگاه جدي در زمينه توسعه گردشگري کشور افزود: مشهد در شش ماه نخست سال جاري ميزبان 600 هزار و 20 گردشگر بوده و اين در حالي است که سال گذشته فقط 300 هزار گردشگر در مشهد وارد شده است.

اين مقام مسوول با اشاره به لزوم بهره‏گيري از ظرفيت‏ نمايشگاه‏ها گفت: در نمايشگاه‏هاي بين‌المللي بايد علاوه بر ارائه محصولات، دستاوردها و تجهيزات مدخلي براي ايجاد تعامل دوسويه ميان استان‌ها و کشورهاي ديگر باشد که اين تعامل‌ها با انعقاد قراردادها و تفاهم‌نامه‌ها گامي در مسير توسعه‌يافتگي و ارزآوري است.

«جهانيان» با اظهار اميدواري از ادغام نمايشگاه گردشگري و صنايع دستي اظهار داشت: اين همگرايي‌ها بسترساز ارائه ايده‌هاي مثمرثمر در جهت هم‌افزايي مي‌شود.

مدير کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خراسان رضوي، نيز در اين نمايشگاه با اشاره به توانايي کشور براي جذب 5/7 ميليون گردشگر خارجي بيان کرد: در شش ماهه اول سال گذشته 290 هزار مسافر خارجي وارد مشهد شدند اما اين آمار در سال جاري به 600 هزار نفر رسيد که اين امر حکايت از رشد 107 درصدي در اين صنعت دارد.

«مجتبي رجايي خراساني» با اشاره به افزايش ورود گردشگران خارجي عليرغم نوسانات قيمت دلار افزود: در همين مدت 200 هزار گردشگر عراقي و 13 هزار گردشگر افغانستاني نيز به ايران آمده و به کشور خود بازگشته‌اند اما همين آمار در مورد گردشگران عراقي در سال گذشته تنها 40 هزار نفر بود.

خاطر نشان مي‏شود دهمين نمايشگاه بين المللي جهانگردي و صنايع دستي کشور در محيطي به مساحت 22 هزار متر مربع و با بيش از 450 غرفه از شرکت داخلي و خارجي ،2 منطقه‌ازاد تجاري و 12 کشور خارجي افتتاح شد.
/120

انتهای پیام/

کد خبر 1391081036