وي با اشاره به تاثير همهجانبه توسعه گردشگري در روستاها تصريح کرد: رونق گردشگري ميتواند مهاجرت معکوس را براي روستاها در پي داشته و از حاشيهنشيني در اطراف شهرها جلوگيري کند.
محمدي لازمه اين کار را علاوه بر توسعه زيرساختها، همکاري دهياران به ويژه در روستاهاي هدف گردشگري عنوان کرد و گفت: بايد با هدايت درست امکانات گردشگري، زيرساختها و تبليغات به سوي روستاها گردشگران داخلي و خارجي را از شهرها به سمت روستاها گسيل کنيم.
دبير ستاد دايمي تسهيلات سفر آذربايجان شرقي خاطرنشان کرد: با راهاندازي موزههاي روستايي و عشايري ميتوان فرهنگ ها، آداب، رسوم و آيينهاي جذاب و تماشايي روستاييان کشور را به خصوص براي گردشگران خارجي به نمايش گذاشت.
محمدي اعطاي مجوز به روستاييان براي تبديل کردن خانههاي روستايي داراي شاخصهاي لازم به اقامتگاههاي بومي براي گردشگران و راهاندازي نمايشگاهها و فروشگاههايي از محصولات صنايع دستي و خوراکي و سوغاتي هر روستا را از اقدامات مورد نياز در توسعه گردشگري روستاهاي هدف دانست که طي سال هاي اخير در آذربايجان شرقي اجرايي شده است.
نخستين کارگاه آموزشي دهياران روستاهاي هدف گردشگري، با حضور نمايندگاني از دهياران روستاهاي برجسته گردشگري سراسر کشور توسط ادارهکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي و ادارهکل امور روستايي استانداري آذربايجان شرقي در تبريز برگزار شد.
/117
انتهای پیام/