وجود 87 موسسه آموزشي گردشگري در سراسر کشور

به گزارش ميراث آريا (chtn)، «رسول عسگري» گفت: راهنمايان گردشگري و دانشجوياني که دوره‌هاي تخصصي در اين زمينه را گذرانده‌اند به نوعي سفيران فرهنگي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري هستند.

وي با اشاره به فعاليت‌هاي اداره کل آموزش معاونت گردشگري گفت: آموزش از مولفه‌هاي توسعه هر سازماني به شمار مي‌رود و با توجه به اين که سازمان ميراث فرهنگي يک سازمان فرابخشي است بنابراين تمام آموزش‌هاي خود را در دو زمينه تخصصي و عمومي برگزار مي‌کند.

مشاور امور آموزشي معاونت گردشگري با اشاره به دوره‌هاي تخصصي گفت: در طول سال دوره‌هايي همچون مديران فني، هتلداري و تورليدري براي بيش از 10 هزار نفر برپا و آزمون‌هاي جامعي نيز برگزار مي‌شود.

عسگري با اشاره به آموزش‌هاي عمومي گفت: برگزاري رايگان کارگاه‌هاي آموزشي با هدف توسعه و رونق صنعت گردشگري از اهداف اداره کل آموزش سازمان ميراث فرهنگي به شمار مي‌رود.

عسگري خطاب به حاضران در اين کارگاه آموزشي گفت: علاقه‌مندان مي‌توانند دوره‌هاي آموزشي مورد نظر خود را پيشنهاد کنند تا نسبت به برگزاري آن نيز توسط اداره کل آموزش سازمان ميراث فرهنگي اقدام شود.

به گزارش ميراث آريا، کارگاه آموزشي تخصصي راهنمايان راه ابريشم امروز و فردا (20 و 21 آبان) در دو مرحله تئوري و عملي توسط معاونت گردشگري کشور و اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري تهران در محل سالن همايش‌هاي موزه ملي برگزار مي‌شود.

بنا بر اين گزارش اين کارگاه آموزشي مورد استقبال و توجه گسترده دانشجويان جهانگردي، هتلداري و راهنمايان تور قرار گرفته است.
الف/117

انتهای پیام/

کد خبر 1391082040