وي با تاکيد بر لزوم گرهگشايي از مشکلات سرمايهگذاران اين طرح و ساير سرمايهگذاريهاي صنعت گردشگري، اظهار داشت: بايد اقداماتي در مناطق نمونه گردشگري اين چنيني انجام دهيم تا سرمايهگذاران بعدي بدانند که سازمانها و نهادهاي دولتي مشکلاتشان را برطرف خواهند کرد.
بيگي در پاسخ به مشکلات مطرح شده از سوي سرمايهگذار اين منطقه نمونه گردشگري، خواستار رفع مشکلات معارض طرح و آزادسازي حريم اين پروژه گردشگري شد.
همچنين با دستور استاندار، مصوب شد هر نوع ساخت و ساز در قطب گردشگري سد امند با هماهنگي ادارهکل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري آذربايجان شرقي و بر اساس تيپ خاص ميراثفرهنگي انجام شد.
به گزارش ميراثآريا، «تراب محمدي» مديرکل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان نيز بازديد استاندار آذربايجان شرقي از طرحهاي سرمايهگذاري گردشگري را عاملي مهم در رفع نواقص اين طرحها و مشکلات آنها در رابطه با سازمانها و ارگانهاي ذيربط عنوان کرد و نسبت به بهرهبرداري سريع از طرح نمونه گردشگري حاشيه سد امند با پيگيريهاي استاندار اظهار اميدواري کرد.
وي با اشاره به سرمايهگذاري 100 ميليارد ريالي صورت گرفته در قطب گردشگري حاشيه سد امند، فعاليت هاي سرمايهگذار اين طرح را قابل توجه عنوان کرد.
محمدي ضمن ابراز اميدواري نسبت به رشد روزافزون تعداد گردشگران ورودي به استان با بهره برداري از مناطق نمونه گردشگري، سرمايهگذاريهاي انجام گرفته در 18 منطقه از 46 منطقه نمونه گردشگري استان را بسيار کلان اعلام کرد.
الف/117
انتهای پیام/