وي خاطرنشان کرد: شوراي فرهنگ عمومي در استانها نگاه ويژهاي به خرده فرهنگها، مراسم و آيينهاي بومي و محلي دارد.
عباسي اين آيينها را يک پلان کلان از فرهنگ و تمدن اسلامي- ايراني دانست و گفت: اين شورا ميکوشد با بهرهگيري از آموزههاي فرهنگ ناب و اصيل دين مبين اسلام و فرهنگ و تمدن ايراني فرهنگ عمومي ايران را تعريف، تشريح و عملي کنند.
به گفته وي، گردشگري که امروزه پس از صنعت نفت به عنوان دومين صنعت ارزآور جهان شناخته شده داراي فرهنگ، رفتار و هويتي است که جزو فرهنگ عمومي هر جامعه و کشوري به شمار ميرود.
اين مقام مسوول خاطرنشان کرد: گردشگري در عين حال که ما را با جاذبههاي طبيعي و خدادادي آشنا ميسازد، چشمان ما را به فرهنگ و تمدنهاي گذشته از طريق ميراثفرهنگي ملموس باز کرده است.
عباسي ادامه داد: در راستاي ارتقاي شاخصهاي فرهنگي و فرهنگ عمومي استان، اين ادارهکل همواره در راستاي توسعه و رونق اين شاخصها در تلاش است و ميکوشد با فراهمسازي زيرساختهاي توسعه گردشگري، راهاندازي تورهاي استانگردي، ساماندهي منازل استيجاري، نظارت بر هتلها و واحدهاي پذيرايي و اقامتي و توريستي، پژوهشهاي باستانشناختي و راهاندازي موزههاي تخصصي و مرمت و بازسازي آثار تاريخي و همچنين تلاش براي ثبت آثار معنوي، تاريخي و طبيعي زمينههاي ارتقاي شاخصهاي فرهنگي را فراهم آورد.
عباسي همچنين ترويج و اشاعه صنايعدستي استان، برگزاري نمايشگاهها و هفتههاي ملي ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري، برگزاري شش دوره جشنواره بينالمللي فرهنگ اقوام ايران زمين، برپايي ستاد دائمي تسهيلات و نظارت بر سفرهاي اين استان، احداث نمازخانهها و سرويسهاي بهداشتي در تفرجگاهها و اماکن گردشگري استان را از ديگر اقدامات اين ادارهکل براي توسعه فرهنگ عمومي در اين استان برشمرد.
وي اظهار اميدواري کرد که با اقدامات مناسب در راستاي توسعه صنعت گردشگري در اين استان، زمينههاي ارتقاي شاخصهاي فرهنگي و فرهنگ عمومي بيش از پيش فراهم آيد و شاهد حفظ و اشاعه فرهنگ اصيل ايراني و ديني و مذهبي در استان گلستان باشيم.
الف/117
انتهای پیام/