وي ضرورت حفظ و بازسازي آثار تاريخي و مذهبي در اين استان را مورد تاکيد قرار داد و افزود: در اين راستا با برنامهريزي دقيق و منسجم و بهرهبرداري مطلوب از ظرفيتهاي استان و بازسازي و مرمت بناهايي که داراي ارزش تاريخي و مذهبي هستند، ميتوان در زمينه جذب گردشگر اقدام کرد.
نماينده مردم گرگان و آققلا در مجلس شوراي اسلامي اظهار اميدواري کرد: با حفظ آثار تاريخي، مذهبي و معنوي موجود در اين استان، ضمن معرفي فرهنگ و تمدن غني ايران اسلامي، در راستاي پيشبرد صنعت گردشگري، گامهاي موثري برداشته شود.
در ادامه «قربان عباسي»، مديرکل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان گلستان نيز در اين بازديد درباره مناطق گردشگري تاريخي و مذهبي در استان گلستان گفت: مدرسه عماديه در گرگان در حال تبديل به کاربري اوليه است.
وي خاطرنشان کرد: اکنون در اين مکان سفيران هدايت مشغول تعليم و تربيت هستند و به اين بخش 4 ميليارد ريال اعتبار تخصيص داده شده و اکنون 70 درصد پيشرفت کاري دارد.
عباسي با بيان اينکه عمليات بازسازي مناره مسجد جامع گرگان که قدمت هفت هزار ساله دارد نيز انجام شد، يادآور شد: براي اقدامات اين بخش سه ميليارد و 500 ميليون ريال اعتبار تخصيص يافته است.
وي ضمن اشاره به ثبت ملي دو اثر معنوي طوق بندان و چهل منبر، از ديگر اقدامات اساسي اين حوزه را در احياي فرهنگ دفاع مقدس، واگذاري کاخ آقامحمدخان براي مرمت از سوي سپاه نينوا استان به ميراث برشمرد که قرار است اين مکان به موزه زنان دفاع مقدس، با اعتباري افزون بر 5/2 ميليارد ريال تبديل شود.
عباسي در ادامه به پل تاريخي آققلا اشاره کرد و گفت: پايههاي اين پل بر اثر سيل، دچار سستي و خرابي شده که با بررسيهاي انجام شده، درصدديم تا تعداد دهنههاي اين پل را از 2 به 4 برسانيم تا کاربري اصلي آن لحاظ شود.
وي در پايان به مدرسه کريم ايشان در شهرستان مراوهتپه اشاره کرد و گفت: اين مدرسه نيز از قدمت بسيار بالايي برخوردار است و براي احيا و مرمت آن 8/2 ميليارد ريال اعتبار اختصاص داده و تا کنون نيز پيشرفت خوبي در کار داشتهايم.
الف/117
انتهای پیام/