مراسم سوگواري حضرت اباعبدالله‌الحسين (ع) در کانون جهانگردي و اتومبيلراني

به گزارش ميراث آريا (chtn) ، در اين مراسم که با اقامه نماز جماعت ظهر و عصر همراه بود ، معاونين گردشگري و توسعه مديريت سازمان ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري مديران و کارکنان کانون جهانگردي و اتومبيلراني بر مظلوميت اهل بيت پيامبر اکرم (ص) اشک ماتم ريختند.

شرکت‌کنندگان در اين مراسم معنوي با ذکر مصيبت اهل بيت(ع) و سينه‌زني و عزاداري ارادت خود را به ساحت مقدس اهل بيت عليهم‌السلام نشان دادند.

در اين مراسم معنوي حجت‌‌الاسلام و المسلمين «عبدالعلي گواهي» مسوول نمايندگي ولي‌ فقيه در سپاه محمد رسول‌الله (ص) استان تهران در سخناني با اشاره به حادثه جانسوز کربلا بر عبرت‌ گرفتن از درس‌هاي عاشورا تاکيد کرد.

وي با بيان اين که مقام معظم رهبري در يکي از سخنراني‌هاي خود بيش از 30 درس از حادثه عاشورا بيان کرده‌اند ادامه داد: احياي ارزش‌هاي الهي، احياي سنت پيامبر(ص)، احياي امر به معروف و نهي از منکر، ايثار و از خود گذشتگي و ... از مهمترين درس‌هاي قيام عاشورا است.

وي با اشاره به روي دادن حادثه جانسوز کربلا در سال 61 هجري قمري اضافه کرد: برخي‌ها سوال مي‌کنند که چگونه ممکن است 50 سال بعد از رحلت پيامبر(ص) جامعه مسلمين دچار چنين تحولاتي شده و در مقابل نوه گرامي رسول خدا ايستادگي کنند در حالي که اين کجروي‌ها در زمان پيامبر نيز گاهي اوقات مشاهده مي‌شد.

وي با بيان اين که بدعت‌گذاري و کجروي‌هاي دشمنان اهل بيت عليهم‌السلام از اولين ساعات پس از رحلت رسول اکرم(ص) آغاز شد ادامه داد: جسارت دشمنان اهل بيت (ع) به حضرت فاطمه زهرا(س) و اميرالمومنين بعد از رحلت پيامبر اکرم آغازگر دشمني آن‌ها با اهل بيت بود که اوج اين دشمني‌ها در روز عاشورا خودنمايي کرد.

حجت‌الاسلام و المسلمين گواهي افزود: تمام صحنه‌هاي کربلا و اتفاقات رخ‌داده در کربلا و روز عاشورا داراي اسراري است که بايد از اين اسرار براي زندگي خود درس بگيريم.

مسوول نمايندگي ولي‌ فقيه در سپاه محمد رسول‌الله (ص) استان تهران يادآور شد: تاکنون بيش از 3 هزار عنوان کتاب درباره کربلا به رشته تحرير درآمده با اين حال جامعه نيازمند اين است که از امام حسين(ع) و حادثه عاشورا بيشتر بداند.

وي با اشاره به حوادث بعد از روز عاشورا يادآور شد: اسارت اهل بيت(ع)، سخنراني امام سجاد(ع) و حضرت زينب(س) و رسوايي يزيد توسط اين دو بزرگوار و رحلت حضرت رقيه(س) در شام هر کدام بيانگر پيامي مهم از حادثه عاشورا است و در آن سري نهفته که بايد به دنبال کشف اين اسرار بود.

وي در ادامه صحبت‌هاي خود بر ضرورت الگوپذيري از اهل بيت (ع) در تمامي مراحل زندگي تاکيد کرد.

به گزارش ميراث آريا، ذکر مصيبت بر اهل بيت (ع)، عزاداري و سينه‌زني از ديگر برنامه‌هاي اين مراسم معنوي بود.
الف/108

انتهای پیام/

کد خبر 1391090827