لزوم آموزش‏هاي تخصصي براي گام نهادن در مديريت صنعتي گردشگري

«منوچهر جهانيان» با بيان اين مطلب در گفتگو با ميراث آريا(chtn)، افزود: سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري، با نگاهي علمي در صنعت گردشگري، استفاده از نيروهاي آموزش‏ديده متخصص و بر اساس نياز و ضرورتي که در اين رشته به صورت کاربردي احساس مي‌شود، تاکنون بيش از 8 موسسه و مرکز آموزشي تخصصي کاربردي فعال شده‏اند که پاسخگوي نيازهاي شاغلين و فعالان اين صنعت است.

وي تصريح کرد: در اين موسسات سعي شده که سرفصل دروس بر اساس استانداردهاي روز دنيا طراحي و برنامه‌ريزي شده و از اساتيد مجرب براي آموزش کارآموزان بهره برده شود.

اين استاد دانشگاه اظهار داشت: در کنار اين بحث، دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالي، اعم از دانشگاه جامع علمي – کاربردي، دانشگاه پيام‌‌نور، دانشگاه آزاد اسلامي و دانشگاه‌هاي سراسري وابسته به وزارت علوم توجه خاصي به صنعت گردشگري معطوف کرده‏اند.

«جهانيان» يادآور شد: در حال حاضر در دوره‌هاي کارداني، کارشناسي، کارشناسي ارشد و امسال براي اولين‌بار در مقطع دکترا اقدام به پذيرش دانشجو در رشته گردشگري کرده‏اند.

وي اين اقدامات را حاکي از دورانديشي و آينده‌نگري اين مراکز آموزشي کشور دانست که افق‌هاي روشني را در آينده صنعت گردشگري نمايان مي‏کنند و افزود: نيروي انساني آموزش‌ديده، ماهر و با تجربه يکي از عوامل تاثيرگذار است که در پيشبرد اهداف، تقويت، ارتقا و توسعه صنعت گردشگري نقش بي‌بديلي را ايفا مي‏کند.

معاون گردشگري کشور تاکيد کرد: در حال حاضر 10 هزار کارآموز در موسسات کوتاه‌مدت در حال فراگيري مديريت فني، راهنمايان ايرانگردي و طبيعت‌گردي، 10‌هزار نفر در مراکز علمي- کاربردي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري و 20هزار نفر هم در دانشگاه‌ها و مراکز علمي کشور در رشته‌هاي گردشگري مشغول تحصيل هستند.
ص/120

انتهای پیام/

کد خبر 139109188