وي در ابتداي صحبتهاي خود با طرح اين موضوع که آيا هدايت مهمتر است يا خلقت گفت: به عقيده علما و انديشمندان هدايت نسبت به خلقت از ارزش بالاتري برخوردار است چرا که هدايت به معناي پيدا کردن راه زندگي است.
اين عالم برجسته ادامه داد: حضرت امام حسين(ع) در طول زندگي خود راه توحيد و خداپرستي را به مردم نشان داد که با شهادت آن حضرت اين راه روشن تثبيت شده و ادامه يافت.
«آيتالله نظري خادمالشريعه» اضافه کرد: تحرک، تحول، تکاپو و تعادل چهار مرحله متعلق به طبيعت و مربوط به دين است که جزو معنويات به حساب ميآيد و ميتواند انسان را از ديگران متمايز کند.
وي در بخش ديگري از صحبتهاي خود با اشاره به اهميت تبيين و تشريح سنتها و آيينهاي عاشورايي خاطرنشان کرد: حضرت امام حسين(ع) جان خود و اصحاب و فرزندان خود را در راه خدا هديه کرد بنابراين ما نيز امروز وظيفه داريم تا راه و روش امام حسين(ع) و سنت عاشورا را به جهانيان تبيين کنيم.
در اين همايش همچنين استاندار مازندران نيز در سخناني با اشاره به اين که 20 پرونده از استان مازندران به اين همايش ارائه شده است گفت: استان مازندران بيش از 10هزار شهيد تقديم به انقلاب اسلامي کرده و اين استان اين توفيق را دارد که ميزبان همايش آيينهاي عاشورايي باشد.
«سيد علياکبر طاهايي» با بيان اين که وجود مقبرههاي نوراني امامزادگان در استان مازندران باعث شده که اين استان رتبه دوم در کشور را در خصوص وجود مقبرههاي امامزادگان دارا باشد اضافه کرد: اين موضوع نشاندهنده علاقهمندي مردم اين استان به اهل بيت(ع) است.
استاندار مازندران در ادامه صحبتهاي خود به علما و انديشمندان اين استان اشاره کرد و افزود: علمايي همچون شيخ مجتهد تنکابني، آيتالله فلسفي، سعيدالعلماي بارفروش، آيتالله کوهستاني، آيتالله اشرفي و ... از مفاخر استان مازندران هستند.
«سيد علياکبر طاهايي» اضافه کرد: استان مازندران همواره در طول تاريخ به عنوان يک استان ولايي شناخته ميشود بنابراين انتخاب اين استان به عنوان ميزبان اين اجلاس انتخاب شايستهاي است.
الف/108
انتهای پیام/