وي با اشاره به اين که در اين همايش نتايج چهار سال تحقيقات باستانشناسي و چهار صد عنوان فعاليت در حوزههاي مختلف پژوهش، کاوش و تعيين عرصه و حريم ارائه ميشود، تصريح کرد: اين فعاليتهاي پژوهشي توسط محققان داخلي استانها و تيمهاي خارجي به سرانجام رسيده است.
رئيس پژوهشگاه سازمان ميراث فرهنگي از آلمان، ايتاليا و ژاپن به عنوان کشورهايي نام برد که با ارائه سخنراني و گزارش علمي در يازدهمين گردهمايي سالانه باستانشناسي کشور حضور خواهند داشت و گفت: باستانشناسان و تيمهاي کاوش برخي از کشورهاي همسايه که تعامل فني و حرفهاي با اين پژوهشگاه داشتهاند نيز به صورت سخنراني و ارائه گزارش در اين گردهمايي شرکت ميکنند.
وي در ادامه به برگزاري نشستهاي تخصصي طي روزهاي برگزاري اين گردهمايي اشاره کرد و يادآور شد: اساتيد صاحبنام و پيشکسوتان باستانشناسي مديريت اين نشستها را بر عهده خواهند داشت.
وي در خصوص موضوعات اين نشستها تصريح کرد: در اين نشستها باستانشناسي پارينهسنگي، پيش از تاريخ، دوران تاريخي و دوران اسلامي به بحث و بررسي گذاشته ميشوند.
وي در ادامه از نشست کاوشهاي آموزشي به عنوان يکي از مهمترين نشستهاي پيشبيني شده براي اين گردهمايي نام برد و خاطرنشان کرد: در اين نشست که با حضور دانشگاهيان برگزار ميشود رئوس مهم کاوشهاي آموزشي و پروتکلهايي که بايد مورد توجه قرار گيرند بررسي ميشوند.
وي در ادامه از برگزاري نشست تخصصي لايهنگاري و بررسي باستانشناسي و باستانشناختي خبر داد و گفت: مراسم اختتاميه اين گردهمايي بيست و هشتم آذرماه برگزار خواهد شد.
وي يادآور شد: 48 سخنراني از ميان مقالات براي اين گردهمايي پيشبيني شده و بهترين پژوهشها و مقالات در قالب سخنراني براي شرکتکنندگان ارائه ميشود.
الف/112
انتهای پیام/