تشريح دستاوردهاي 4 ساله باستان‌شناسي پژوهشگاه سازمان ميراث فرهنگي

به گزارش ميراث آريا (chtn)، در نشست خبري رئيس پژوهشگاه سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري با اصحاب رسانه، «پريسا محمدي» با اعلام مطلب فوق گفت: در مراسم گشايش اين گردهمايي «محمدشريف ملک‌زاده» رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري و «اسدالله‌ محمدپور»، رئيس موزه ملي ايران و مسوولاني از پژوهشکده باستان‌شناسي، جامعه باستان‌شناسان و محققان حضور خواهند داشت.

وي با اشاره به اين که در اين همايش نتايج چهار سال تحقيقات باستان‌شناسي و چهار صد عنوان فعاليت در حوزه‌هاي مختلف پژوهش، کاوش و تعيين عرصه و حريم ارائه مي‌شود،‌ تصريح کرد: اين فعاليت‌هاي پژوهشي توسط محققان داخلي استان‌ها و تيم‌هاي خارجي به سرانجام رسيده است.

رئيس پژوهشگاه سازمان ميراث فرهنگي از آلمان،‌ ايتاليا و ژاپن به عنوان کشورهايي نام برد که با ارائه سخنراني و گزارش علمي در يازدهمين گردهمايي سالانه باستان‌شناسي کشور حضور خواهند داشت و گفت: باستان‌شناسان و تيم‌هاي کاوش برخي از کشورهاي همسايه که تعامل فني و حرفه‌اي با اين پژوهشگاه داشته‌اند نيز به صورت سخنراني و ارائه گزارش در اين گردهمايي شرکت مي‌کنند.

وي در ادامه به برگزاري نشست‌هاي تخصصي طي روزهاي برگزاري اين گردهمايي اشاره کرد و يادآور شد: اساتيد صاحب‌نام و پيش‌کسوتان باستان‌شناسي مديريت اين نشست‌ها را بر عهده خواهند داشت.

وي در خصوص موضوعات اين نشست‌ها تصريح کرد: در اين نشست‌ها باستان‌شناسي پارينه‌سنگي، پيش از تاريخ، دوران تاريخي و دوران اسلامي به بحث و بررسي گذاشته مي‌شوند.

وي در ادامه از نشست کاوش‌هاي آموزشي به عنوان يکي از مهمترين نشست‌هاي پيش‌بيني شده براي اين گردهمايي نام برد و خاطرنشان کرد: در اين نشست که با حضور دانشگاهيان برگزار مي‌شود رئوس مهم کاوش‌هاي آموزشي و پروتکل‌هايي که بايد مورد توجه قرار گيرند بررسي مي‌شوند.

وي در ادامه از برگزاري نشست تخصصي لايه‌نگاري و بررسي باستان‌شناسي و باستان‌شناختي خبر داد و گفت: مراسم اختتاميه اين گردهمايي بيست و هشتم آذرماه برگزار خواهد شد.

وي يادآور شد: 48 سخنراني از ميان مقالات براي اين گردهمايي پيش‌بيني شده و بهترين پژوهش‌ها و مقالات در قالب سخنراني براي شرکت‌کنندگان ارائه مي‌شود.
الف/112

انتهای پیام/

کد خبر 1391092225