نقش بخش خصوصي در توسعه گردشگري سلامت تقويت شود

به گزارش ميراث آريا(chtn)، «ايمان ابراهيم باي سلامي»، با بيان اين مطلب درآستانه برگزاري سومين کنفرانس گردشگري سلامت کشورهاي اسلامي خاطر نشان کرد: گردشگري سلامت داراي 4 بعد اصلي گردشگري پيشگيرانه، تندرستي، درماني و پزشکي است که هرکدام مولفه‌هاي خاص خود را در زمينه‌هاي تخصصي گردشگري دارد.

وي گردشگري پزشکي را از مهمترين انواع گردشگري سلامت دانست و اضافه کرد: مسافرت به منظور درمان بيماري‌هاي جسمي يا انجام نوعي از عمل‌هاي جراحي تحت نظارت پزشکان در بيمارستان‌ها و مراکز درماني را گردشگري پزشکي مي‌گويند که در اين نوع از گردشگري سلامت، بيمار ممکن است پس از درمان و معالجه نيازمند استفاده از فضاها و خدمات گردشگري درماني ديگري نيز باشد.

رئيس انجمن علمي گردشگري سلامت کشور گفت: طب سنتي درگردشگري سلامت مي‌تواند درکنار درمان‌هاي ديگر مورد استفاده قرار گيرد چرا که کشورهاي کمي از اين نوع از درمان استفاده مي‌کنند و بيشتر متعلق به کشورهاي اسلامي است که در جذب گردشگر سلامت از کشورهاي اروپايي به سمت ايران نقش بسزايي دارد.

وي عنوان کرد: سهم سالانه گردشگري سلامت ايران با توجه به ظرفيت‌هاي پزشکي که کشور دارا است بسيار اندک است و نسبت به کشورهاي ترکيه، اردن و هندوستان درجايگاه پائين‌تري قرار دارد.

«ابراهيم باي سلامي» تاکيدکرد: گردشگري به تنهايي از رشته‌هايي است که در اشتغال‌زايي افراد موثر است و در ارزآوري و پائين آوردن نرخ بيکاري در کشور تاثير دوچنداني دارد.

رئيس انجمن علمي گردشگري سلامت کشور اظهارکرد: نقش ارتباطات راه دور و فضاي مجازي در جذب گردشگر سلامت نقش موثري دارد و مي‌توان با استفاده از اين امکانات مجازي و پائين آوردن هزينه‌هاي گردشگران، اعتماد گردشگران را بيشتر به کشور جلب کنيم.

وي خاطر نشان کرد: بخش خصوصي بايد فعاليت خود را به شکل گسترده‏‌تري ادامه دهد و به شکل فعال در زمينه گردشگري سلامت و اقتصاد کشور موثر واقع شود.
/120/ص/الف

انتهای پیام/

کد خبر 1391092619