نقش چشمگير ايران در توسعه و رشد گردشگري سلامت کشورهاي اسلامي

به گزارش خبرنگار اعزامي ميراث آريا(chtn) به مشهد مقدس، در اين پيام که توسط «جان کستر» مدير بازاريابي و برنامه‌ريزي سازمان جهاني جهانگردي قرائت شد، «طالب ريفائي» در پيام خود به اين کنگره علمي و بين‌المللي که با حضور مهمانان داخلي و خارجي از 25 کشور جهان در بيمارستان فوق تخصصي رضوي مشهد در حال برگزاري است گفت: مطمئن هستم که جمهوري اسلامي ايران سهم و نقش چشمگيري در توسعه گردشگري سلامت کشورهاي اسلامي مي‌تواند داشته باشد.

وي در اين پيام با بيان اين که از جانب سازمان جهاني جهانگردي ملل متحد (UNWTO) که يکي از آژانس‌هاي وابسته به سازمان ملل متحد بوده و مسووليت رشد و توسعه پايدار صنعت گردشگري را بر عهده دارد افزود: بسيار خرسندم که به تمامي شرکت‌کنندگان و حضار در سومين کنفرانس گردشگري سلامت کشورهاي اسلامي خوش‌آمد بگويم.

ريفائي افزود: اين کنفرانس درست در اين دوران حساس براي صنعت گردشگري که اخيرا يک ميلياردمين ورود گردشگر را تنها در يک سال ثبت نموده برگزار مي‌شود.
به گفته وي بين ژانويه و دسامبر سال 2012 ميلادي حدود يک هفتم از جمعيت جهان از مرزهاي بين‌المللي عبور کردند و تعداد زيادي از افراد در کشورهاي خودشان به مسافرت رفته‌اند.

دبير کل سازمان جهاني جهانگردي يادآور شد: گردشگري بين‌المللي امروزه صنعتي است که ميلياردها دلار در دنيا درآمد دارد و يک دوازدهم از مشاغل دنيا به اين صنعت اختصاص دارد و درآمد گردشگري در برخي از کشورها 25درصد از توليد ناخالص ملي را به خود اختصاص داده است که پيش‌بيني مي‌شود 3 تا 4درصد در سال 2013 ميلادي به اين رقم اضافه شود.

وي افزود: گردشگري سلامت مي‌تواند انگيزه بسيار مهمي براي سفر کردن باشد چرا که از يک ميليارد گردشگر در سال 2012 ميلادي 27درصد به منظور ديدار دوستان و آشنايان و يا به عنوان گردشگر سلامت سفر کرده‌اند.

طالب ريفائي اضافه کرد: همچنين گردشگري سلامت اين امکان را براي بسياري از مقاصد گردشگري فراهم مي‌آورد که در فصول کم تردد نيز همانند ديگر فصول سال گردشگر جذب کند.

دبير کل سازمان جهاني جهانگردي در بخش ديگري از پيام خود به اين کنفرانس علمي و بين‌المللي به جاذبه‌هاي بي‌نظير ايران در جذب گردشگر و توسعه گردشگري سلامت اشاره کرد و افزود: جمهوري اسلامي ايران با منابع بي‌نظيري مانند چشمه‌هاي طبيعي و آب‌هاي معدني و همچنين آب و هواي مناسب و توانايي پزشکي مي‌تواند در رشد و توسعه گردشگري سلامت سهم و نقش چشمگيري داشته باشد.

وي در پايان اين پيام خاطرنشان کرد: سومين کنفرانس گردشگري سلامت در کشورهاي اسلامي نقش مهمي در جذب نظرها به اين بخش دارد و من براي اين کشورها آرزوي موفقيت دارم.

به گزارش ميراث آريا، سومين کنفرانس بين‌المللي گردشگري سلامت با حضور ده‌ها مهمان داخلي و خارجي از 25 کشور جهان در بيمارستان فوق تخصصي رضوي مشهد در روزهاي 28 و 29 آذرماه جاري برگزار مي‌شود.

دکتر «محمدشريف ملک‌زاده» معاون رئيس‌جمهور و رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در مراسم افتتاحيه اين کنفرانس پيش از ظهر امروز به ايراد سخنراني پرداخت.
الف/108




انتهای پیام/

کد خبر 1391092840