وي افزود: شباهتهاي فرهنگي و مذهبي ايران با ساير کشورهاي اسلامي باعث شده ايران پس از اردن در رده دوم مقاصد توريسم سلامت در ميان کشورهاي مسلمان قرار گيرد که طي بررسيهاي انجام شده مشخص شد هر گردشگر سلامت در ايران سه برابر گردشگران عادي ارزآوري دارند و به طور دقيقتر، هزينهاي که بيماران خارجي در ايران ميکنند، تنها 30 درصد در بخش درمان است و مابقي صرف اقامت و گردشگري ميشود.
رضواني با بيان اينکه اختصاص و ايجاد بخش توريسم درماني در بيمارستانهاي دولتي استان نيز اقدامي ضروري است، يادآور شد: همچنين بايد از طريق گردشگري درماني، مسافرتها به منظور استفاده از منابع درماني طبيعي (آبهاي معدني، نمک، لجن و ...)براي درمان برخي بيماريها يا گذران دوران نقاهت تحت نظارت و مداخله پزشکي صورت گيرد.
در ادامه دکتر «مظفري» رئيس بيمارستان تخصصي و فوقتخصصي قدس اراک گفت: طي جلساتي که با مديران هتل اميرکبير و زاگرس داشتيم تلاش کرديم با افزايش کيفيت خدمات و جذب بيماران خاص از کشورهاي ديگر، آنها را به گردشگري پزشکي به منظور درمان بيماريهاي جسمي يا انجام نوعي از عملهاي جراحي تشويق کرده و پس از درمان و معالجه به استفاده از فضاها و خدمات گردشگري راهنمايي شوند.
وي افزود: از طريق جذب پزشک متخصص و فوقتخصص تعداد عملها، از برخي بيمارستانهاي تهران افزايش يافته و ما درصدديم با بازسازي و استانداردسازي فضاهاي داخلي و بيروني بيمارستان قدس بيماران خارجي را جذب کرده زيرا هزينه درمان در ايران بسيار پايين و ارزآوري آنها بسيار بالا است.
خاطرنشان ميشود، در پايان اين نشست مشترک بخشهاي مختلف بيمارستان قدس و ظرفيتهاي اين مرکز خصوصي مورد بازديد و ارزيابي قرار گرفت.
الف/117
انتهای پیام/