صفوي با اشاره به گستردگي موزه آستان قدس رضوي گفت: تا کنون مکانهاي مذهبي و ديني متعددي را در کشورهاي مختلف ديدهام، اما اشيايي که در موزه آستان قدس رضوي وجود دارد، در دنيا بينظير است، بهخصوص قرآنهاي منسوب به دستخط ائمه معصومين(عليهمالسلام) و فرشهاي نفيسي که معرف قدمت، هنر و فرهنگ مردم ايران هستند.
وي تصريح کرد: موزه آستان قدس رضوي نشانه عظمت فرهنگ و تمدن ملت ايران و نشانگر آن است که عليرغم اتفاقات فراواني که در قلمرو ايران در طول تاريخ افتاده ، ايرانيان توانستهاند به خوبي ميراث و مفاخر فرهنگي و تاريخي خود را حفظ کنند.
رئيس آکادمي مطالعات ايراني لندن اضافه کرد: اين نهاد توانسته نقش فرهنگي خودش را به خوبي ايفا کند و پيشرفت هاي بسيار خوبي درسال هاي بعد از پيروزي انقلاب اسلامي ايران حاصل شده که نمونه اش همين موزه است.
به گزارش ميراث آريا، کتابخانه مرکزي آستان قدس رضوي با 28 هزار و 800 مترمربع فضاي فرهنگي و مطالعاتي و موزه آستان قدس رضوي با گنجينههاي تخصصي منحصر به فرد خود، مورد توجه بسياري از جهانگردان، ايرانشناسان و علاقهمندان به آثار تاريخي، فرهنگي و موزهاي قرار دارد و بر همين اساس بيشترين بازديدکننده را در ميان کتابخانه ها و موزههاي کشور دارد.
الف/108
انتهای پیام/