وي با بيان اينکه پرونده هاي ارائه شده از سوي استان ها نسبت به اجلاس هاي گذشته از کيفيت بالاتري برخوردار است افزود: به نظر مي رسد برگزاري اين اجلاس ها خود به نوعي يک کارگاه آموزشي است چرا که باعث ارتقاي سطح کيفي پرونده هاي ارائه شده از سوي استان ها شده است.
مومني اضافه کرد: تنوع بسيار مناسبي را نيز در پرونده هاي ارائه شده از سوي استان ها به اين اجلاس شاهديم و استان سمنان با ارائه 40 پرونده بيشترين حجم پرونده هاي ارائه شده به اين اجلاس را به خود اختصاص داده است.
وي يادآور شد: جمهوري اسلامي ايران در حوزه ميراث معنوي از ظرفيت هاي بسيارر بالايي برخورداراست و برگزاري اجلاس ثبت مي تواند به تهيه يک دايره المعارف در حوزه ميراث معنوي در کشور کمک کند.
در اين اجلاس هم چنين حميد يزداني مدير کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان سمنان نيز با خير مقدم به کارشناسان و مديران ثبت از سراسر کشور گفت: تا کنون 35 پرونده از استان سمنان در فهرست ميراث معنوي کشور به ثبت ملي رسيده است.
وي افزود: اين استان در هفتمين اجلاس ثبت نيز 40 پرونده ارائه داده که در صورت ثبت اين 40 پرونده استان سمنان جزو استان هاي پيشرو در ثبت آثار معنوي در کشور خواهد بود.
به گزارش ميراث آريا، هفتمين اجلاس شوراي سياستگذاري ثبت آثار کشور دوم تا پنجم بهمن ماه جاري به رياست «مسعود علويان صدر» معاون ميراث فرهنگي کشور در شاهرود در حال برگزاري است.
الف/108
انتهای پیام/