تعدد گالريهاي 24 گانه باغ موزه دفاعمقدس گاهي ممکن است بازديدکنندگان را حتي براي لحظهاي به نشستن به روي نيمکتها وادارد اما عجيب بود که در اين بازديد 2 ساعته سفراي مهمان حتي براي لحظهاي از دريافت توضيحات اين موزه غافل نشدند.
در ادامه اين تور استانگردي، «ميرغني ابابکر الطيب» سفير سودان گفت: همدان که محل به خاک سپرده شدن يک شخصيت جهاني همچون بوعليسينا است استحقاق بيش از اين شناسانده شدن را دارد.
اين مقام رسمي که به همراه خانواده در جشنواره زمستاني همدان شرکت کرده است در حالي که از آرامگاه بوعليسينا بازديد کرد، افزود: آرامگاه و شخصيت بوعليسينا براي تمامي مسلمانان که براي کسب علم و دانش اهميت قائل هستند، مقامي در خور ستايش است.
همچنين «نصير احمدنور» سفير افغانستان نيز در اين زمينه عنوان کرد: همدان را شهري چهارفصل توصيف ميکنند پس اين يک ويژگي نادر است، خصيصهاي که بايد براي هر چه بيشتر و بهتر معرفي شدنش خلاقيت به کار برد تا منصفانهتر معرفي شود.
اين سفير وجود امنيت، طبيعت و تاريخ و فرهنگ غني را چهار اهرم براي ايران دانست که ميتواند به واسطه آن صنعت گردشگري رونق يافتهاي را انتظار بکشد.
دومين روز جشنواره زمستاني در حالي سپري شد که پيست تاريکدره همدان توانست خصيصههاي زمستاني کوهپايه الوند را به نمايش بگذارد؛ به گونهاي که «برناردومولمان» رايزن سياسي آفريقاي جنوبي پس از حضور در اين پيست عنوان کرد: همدان نه از طبيعت و نه از تاريخ و نه از فرهنگ چيزي کم ندارد و در صورت تأمين امکانات ميتواند به يک نقطه هدف براي گردشگري تبديل شود.
به گزارش ميراثآريا، همزمان با سومين روز از برگزاري جشنواره زمستاني 29 سفير، کاردار و رايزن فرهنگي از غار شگفتانگيز عليصدر بازديد کردند.
همزمان با ورود آنها مديرعامل شرکت عليصدر اطلاعاتي را از بزرگترين غار آبي جهان به آنها ارائه داد و سپس آنها را به داخل غار راهنمايي کرد.
ميهمانان پس از خروج از غار در مکاني پذيرايي شده و هدايايي نفيس از کوزههاي سفالين به آنها اهدا شد. بعد از اين بازديد، مهمانان به سمت لالجين، پايتخت سفال و سراميک ايرانزمين حرکت کردند و پس از اين بازديد مهمانان خارجي همدان را ترک کردند.
/117
انتهای پیام/