وي با اشاره به نامگذاري روزهاي مختلف اين جشنواره افزود: هر روز از اين جشنواره با يک عنوان نامگذاري شده است که به ترتيب عبارتند از عشاير و انقلاب اسلامي، عشاير و جلوههاي زندگي، عشاير و توليد ملي، عشاير و کوچنشيني و عشاير و مهماننوازي است.
اين مقام مسوول همچنين از نمايش نمادين کوچ عشاير در 13 بهمن خبر داد و گفت: 13 بهمن ماه کوچ عشاير نيز با تمام ابعاد و ملزومات مرتبط از جمله احشام به طور نمادين از ميدان ونک تا ضلع شمالي نمايشگاه بينالمللي تهران از ساعت 13 تا 17 برپا ميشود.
وي بخشي ديگر از اين جشنواره را ثبت کوچ عشاير خواند و گفت: با توجه به اينکه هفته گذشته در هفتمين نشست شوراي ثبت، پرونده کوچ عشاير تکميل و آماده شد، در افتتاحيه اين جشنواره لوح ثبت ملي و تمبر اختصاصي کوچ عشاير نيز رونمايي ميشود.
«جهانيان» با اشاره به ثبت جشنواره ملي عشاير در تقويم سازمان جهاني جهانگردي تاکيد کرد: دبيرکل سازمان جهاني جهانگردي در رابطه با برگزاري اين جشنواره ايران پيامي صادر کرده است که در مراسم افتتاحيه آن قرائت خواهد شد.
معاون گردشگري کشور هدف از برگزاري اين نمايشگاه را معرفي جلوههاي زندگي، غذا، پوشاک، موسيقي مقامي، آيين عروسي و عزاداري عشاير عنوان کرد و گفت: جشنواره ملي عشاير در 40 هزار متر فضاي نمايشگاهي مسقف و روباز با نمايش جلوههاي مختلف زندگي و هنرهاي دستي عشاير برپا ميشود.
خاطر نشان ميشود، اين نشست خبري با حضور معاونين ميراث فرهنگي و صنايع دستي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري ، رئيس سازمان امور عشايري و معاون نمايشگاهي وزارت بازرگاني، صنعت و تجارت صبح امروز برگزار شد.
/120
انتهای پیام/