محمدي نماي هتل را داراي قاب بندي هاي آجري پرکار خواند و گفت: آجرهاي به کار رفته در نما ظريف تر و ابعاد آن کوچکتر از آجرهاي امروزي است.
وي با بيان اينکه در سال هاي قبل بدنه طرف ميدان بنا سيمان کاري شده است، اظهار داشت: در سال هاي اخير مسوولان هتل سيمان کاري بدنه را کنده و در نظر داشتند که آنرا به شيوه نماهاي تازه باب شده چند ساله اخير با سيمان ابزار زده و نماي روحي ايجاد کنند.
مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان افزود: ولي پس از اطلاع، براي بازگرداندن نماي ساختمان به حالت اوليه، طبق نماي شمالي ساختمان که سالم باقي مانده بود، امکانات و تسهيلاتي در اختيار مالکان گذاشته شد.
محمدي با اشاره به اقدامات مرمتي انجام گرفته در اين بنا يادآور شد: لايه هاي کاشي کاري شده در تمامي سطوح، کفسازي سيماني و ديوارهاي الحاقي زيرزمين حذف شده و سقف آن بندکشي شده است.
وي خاکبرداري زيرزمين و حذف سيمان کاري هاي ديوار و سقف را از ديگر اقدامات بازسازي انجام گرفته در هتل مرواريد خواند و گفت: عمليات تعويض آجرهاي فرسوده و شکسته در اثر لايه برداريهاي کاشي و سيمان نيز چندي پيش در اين بنا به پايان رسيد.
محمدي با اشاره به اجراي مراحل تکميلي مرمت و بازسازي هتل مرواريد، تصريح کرد: کفسازي، لوله کشي تاسيسات برقي و مکانيکي و ادامه بازسازي و مرمت ديوارها و پايه ها در زيرزمين و همچنين مرمت پنجره ها از جمله اقدامات مرمتي مورد نياز اين هتل به شمار مي روند.
الف/108
انتهای پیام/