تجلي وحدت اقوام در غرفه استان گيلان

«فردين پورهادي» در گفت‌و‌گو با ميراث‌آريا(chtn)، اظهار داشت: با هماهنگي‌هاي انجام گرفته از سوي مسوولان اين اداره‌کل 8 استان از جمله مرکزي، اصفهان، کردستان، کرمانشاه، زنجان و خوزستان هر يک به مدت 30 دقيقه در غرفه استان گيلان به اجراي برنامه‌هاي آييني خود پرداختند.

وي افزود: استان گيلان با حضور پررنگ در جشنواره ملي صداي عشاير، زندگي پويا، فعال و پر جنب و جوش عشاير استان را به معرض نمايش گذاشت.

سرپرست معاونت گردشگري اداره‌کل ميراث‌فرهنگي استان گيلان خاطرنشان کرد: اين استان با حضور جمعي از عشاير استان، گروه موسيقي 9 نفره، 20 اسب و سوارکار و ... در کوچ نمادين عشاير حضوري چشمگير داشت.

پورهادي افزود: در طول مسير کوچ نمادين، عشاير استان گيلان به دليل لباس‌هاي محلي، تنوع پوشش، آيين‌هاي سنتي و نواي محلي دلنشين مورد توجه و استقبال ويژه از سوي بازديد‌کنندگان قرار گرفت.

وي با بيان اين‌که يک‌هزار و 520 مترمربع فضا در اختيار عشاير و هنرمندان صنايع‌دستي استان گيلان قرار گرفت: گفت: هنرمندان 24 رشته صنايع‌دستي در 30 غرفه آثار و توليدات خود را به نمايش گذاشتند؛ همچنين يک غرفه به ميراث معنوي شهدا اختصاص يافت.

اين مقام مسوول با اشاره به شبيه‌سازي زندگي عشاير گيلان در فضاي اختصاص يافته به اين استان،‌ گفت: همچنين با برپايي چهار سياه‌چادر، صنايع‌دستي همچون بافتني‌هاي سنتي، لباس‌هاي محلي و شال‌بافي(صنايع‌دستي مردم عشاير که به ثبت ملي نيز رسيده است) به صورت زنده توليد شد.

/117

انتهای پیام/

کد خبر 1391111826