وي علت انتخاب آوه را به عنوان منطقه نمونه گردشگري، بهرهمندي از جاذبههاي غني طبيعي، فرهنگي، تاريخي و مذهبي عنوان کرد و افزود: پتانسيل بالاي سفرپذيري و بهرهمندي از جاذبههاي غني کشاورزي، طبيعي، فرهنگي، مذهبي و نيز تاريخي از جمله اولويتهاي سازمان ميراث فرهنگي، گردشگري و صنايع دستي در انتخاب اين منطقه بود.
رضواني با بيان اين که شهرک گلخانه اي آوه شامل دو فاز است، خاطرنشان کرد: فاز نخست آن در 93 هکتار شامل 150 واحد است که هم اکنون 100 واحد آن فعال شده و محصولاتي شامل توت فرنگي، فلفل رنگي، گل رز و لي لي يوم در آن توليد مي شود.
اين مقام مسوول با بيان اينکه فاز دوم اين شهرک با 200 هکتار شامل 300 واحد خواهد بود، اظهار داشت: هم اکنون سه واحد آن فعال و تا پايان سال زراعي امسال 40 واحد ديگر آن فعال خواهد شد و عمده محصولات توليدي در اين شهرک براي مصرف به تهران ارسال مي شود.
در ادامه «امير اميني» معاون سرمايهگذاري و تامين منابع سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري کشور با اشاره به اينکه اين منطقه براي تاييد نهايي و تبديل به منطقه نمونه گردشگري ملي با قابليت هاي سلامت و غذا به هيات دولت پيشنهاد مي شود، اظهار کرد: اين بازديد با هدف بررسي و ميزان پيشرفت اين منطقه انجام شد.
وي با بيان اين که هم اکنون امکان سنجي، مطالعات و نقشه هاي اجرايي اين منطقه انجام شده است، گفت: منطقه تاريخي و فرهنگي آوه در کنار گلخانه، تپه ها و کاروانسراي آوه قابليت تبديل به قطب گردشگري را دارد.
معاون سرمايه گذاري و تامين منابع سازمان ميراث فرهنگي کشور بيان کرد: تبديل اين منطقه به قطب گردشگري با محوريت کشاورزي آن را به محيطي سالم و پر نشاط براي شهرستان ساوه و ساير استان هاي همجوار تبديل خواهد کرد.
/117
انتهای پیام/