اين مقام مسوول آموزش را يکي ديگر از مولفه هاي مهم براي يک راهنماي تور خواند و بيان کرد: آموزش راهنمايان تور نبايد مقطعي و کوتاه مدت باشد بلکه بايد دوره هاي مختلف براي آنها پيش بيني شده و به طور منظم و ضمن خدمت اطلاعات لازم در اختيارشان قرار گيرد و حتي گرايش راهنمايي تور در مقاطع کارشناسي ارشد و دکترا قرار بگيرد.
جهانيان با تاکيد بر لزوم برگزاري جلسات ماهانه راهنمايان تور در استان ها اظهار داشت: راهنمايان تور نقش بسيار مهمي در معرفي مقاصد ناشناخته و کمتر شناخته شده دارند.
وي با اشاره بر رشد کيفي و کمي راهنمايان تور در طول دولت نهم و دهم اظهار داشت: تعداد راهنمايان تور کشور تا سال 84، 2 هزار و 605 نفر بود که اين رقم تا 30 بهمن سال جاري به رقم 6 هزار و 268 نفر رسيده است که نشان دهنده رشد 120درصدي است.
وي در رابطه با پراکندگي تعداد راهنمايان تور در سطح کشور نيز بيان کرد: در حال حاضر استان تهران با 3 هزار و 767 راهنما در صدر قرار دارد و استان فارس داراي 718، اصفهان 343، خراسان رضوي 246 و يزد 183 راهنماي تور است.
خاطر نشان ميشود، در پايان اين مراسم تفاهمنامه اي بين بيمه ايران و جامعه راهنمايان تور کشور در رابطه با ارائه خدمات بيمه اي به راهنمايان منعقد شد و کارت طلايي بيمه نيز به طور نمادين به دو تن از پيش کسوتان راهنمايان تور کشور اهدا شد.
همچنين با حضور دکتر محمد شريف ملک زاده، معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري از راهنمايان برتر سراسر کشور نيز با اهدا هدايايي تجليل و قدرداني شد.
انتهای پیام/