«اسدالله محمدپور» با اشاره به اينکه چند ماه از امضاي تفاهم نامه با دانشگاه ساپينزاي رم ميگذرد، تصريح کرد: اين اولين اقدامي است که پس از عقد تفاهم نامه ميان دو مرکز صورت گرفته و براساس مفاد تفاهم نامه اين روند بايد به بهترين نحو ادامه يابد.
وي افزود: موزه ملي ايران با مراکز علمي، دانشگاهي و موزه اي شناخته شده اي در سطح دنيا همکاري مشترک دارد و اميدواريم اين روند بسيار مفيد در رشد و بالا رفتن سطح علمي و پژوهشي کشور مؤثر باشد.
«محمدپور» با اشاره به ديدگاه رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري مبني بر گسترش فعاليتهاي پژوهشي در تمامي زير مجموعههاي اين سازمان در سطح بينالمللي گفت: بر اين اساس پژوهشهاي دو جانبه با مراکز علمي برتر دنيا در موزه ملي ايران در دستور کار قرار گرفته است.
وي با اشاره به اينکه در تمامي پژوهشها خواهان رعايت امانت و صداقت از سوي پژوهشگران هستيم، تصريح کرد: پژوهشگران وظيفه دارند حاصل پژوهشهاي خود را به درستي منتقل کنند.
رئيس موزه ملي ايران در پايان با بيان اينکه در برخي موارد مشاهده ميشود که صداقت در پژوهشها رنگ باخته است، تأکيد کرد: گاهي وقايع به گونه ديگري منعکس ميشود و وقايع و حقايق بشري آنگونه که درخور است براي دنياي معاصر و آيندگان منعکس نميشود.
انريکو آسکالونه نيز در ادامه اين ديدار گفت: زماني که براي تحقيق روي مهرهاي عيلامي به موزه ملي ايران آمدم ميدانستم که نتيجه اين پژوهش روزي باعث رشد من خواهد شد.
پژوهشگر دانشگاه ساپينزاي رم ادامه داد: امروز بسيار هيجان زده و خوشحال هستم که فرصتي فراهم شد تا نتيجه پژوهش هاي خود را در اين موزه ارائه دهم.
وي با اشاره به اينکه مطالعات بسياري در اين زمينه داشته است گفت: در زمان حضور در موزه ملي ايران از دوستان و همکاران در اين موزه نکات زيادي را آموختم.
آسکالونه با هديه کتاب خود در زمينه مهرهاي عيلامي به رئيس موزه ملي ايران گفت: قصد دارم با انتشارات و پژوهشهايي که انجام ميدهم موزه ملي را به دنيا معرفي کنم.
انتهای پیام/