«رسول عسگري» با بيان اين مطلب گفت: يکي از برنامه هاي مهم معاونت گردشگري برگزاري دوره ها و کارگاه هاي آموزشي تخصصي و عمومي است که تعدادي از اين کارگاه ها را تاکنون برگزار کرده و برخي را نيز در آينده برگزار خواهد کرد.
«مهدي فيض»، معاون فرهنگي – اجتماعي دانشگاه جامع علمي – کاربردي نيز در اين همايش گفت: کسي ميتواند راوي و راهنماي انقلاب باشد که با تمام وجود انقلاب را درک کرده است.
وي انقلاب را نه فقط يک واقعه تاريخي بلکه داراي ابعاد مختلف اعتقادي و معنوي دانست و بيان کرد: روايتگر انقلاب بايد با قرآن و تاريخ انبياء آشنا باشد چراکه انقلاب ايران شبيه اتفاقات زمان حضرت ابراهيم (ع) و حضرت موسي (ع) است.
«قادري»، رئيس دانشگاه علمي کاربردي واحد 37 نيز در اين همايش گفت: گردشگري داراي مباني علمي است و راهنمايان گردشگري بايد هم خودشان با اين مباني آشنا باشند و هم به گردشگران منتقل کنند.
وي راهنمايان را پيشگامان ارتباط مستقيم با گردشگران خواند و بيان کرد: معرفي سايت هاي گردشگري نبايد معطوف به معرفي ظاهري آنها باشد بلکه بايد تمام زواياي ظاهري و باطني آن معرفي شود.
اين استاد دانشگاه با اشاره به تجارب ساير کشورها در رابطه با معرفي انقلاب هاي آنها اظهار داشت: گردشگري انقلاب تاکنون در برخي از کشورها مانند کوبا، ويتنام و مکزيک صورت گرفته است و کشور ما نيز مي تواند از تجارب اين کشورها بهره گيرد.
«قادري» ادامه داد: امروزه حتي آثار به جامانده از جنگها به جاذبه هاي گردشگري تبديل شده است و گردشگري جنگ جايگاه ويژه اي در دنيا دارد.
/120
انتهای پیام/