وي اضافه کرد: سومين نمايشگاه و همايش بين المللي فرصت هاي سرمايه گذاري در حوزه ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري از 16 الي 18 اسفند ماه جاري در محل دائمي نمايشگاه هاي بين المللي تهران با حضور سرمايه گذاران داخلي و خارجي برگزار خواهد شد و عملکرد سازمان ميراث فرهنگي کشور در دولت نهم و دهم به نمايش گذاشته خواهد شد.
وي در تشريح سرمايه گذاري در حوزه هاي مختلف سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري اظهارداشت: از سال 86 تا کنون 951 طرح گردشگري با سرمايه گذاري 85 هزار ميليارد ريال از محل اعتبارات ملي براي دريافت تسهيلات به بانک هاي عامل معرفي شدند.
دکتر ملک زاده افزود: با انجام اين پروژه ها 74 هزار اتاق به ظرفيت اتاق هاي هتل هاي ايران اضافه شده است.
معاون رئيس جمهور در ادامه صحبت هاي خود تصريح کرد: از محل منابع استاني از سال 86 تا کنون 930 پروژه گردشگري با سرمايه گذاري 3 هزار و 980 ميليارد ريال به بهره برداري رسيده است.
وي اضافه کرد: هم چنين از سال 86 تا کنون از محل اعتبارات بنگاه هاي زود بازده 170 ميليارد ريال يارانه به 47 پروژه در حوزه گردشگري اختصاص يافته است.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري کشور در بخش ديگري از صحبت هاي خود به حمايت ها و تلاش هاي دولت نهم و دهم در حوزه سرمايه گذاري در بخش هاي مختلف سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري اشاره کرد و افزود: در اين سال ها دولت نهم و دهم با يک رويکرد بسيار ارزرشمند از سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري حمايت کرده و سرمايه گذاري در حوزه ماموريت هاي سه گانه اين سازمان افزايش يافته است.
دکتر ملک زاده افزود: برگزاري سومين نمايشگاه و همايش بين المللي فرصت هاي سرمايه گذاري در حوزه ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري يک اتفاق ارزشمندي است که در هفته جاري در حوزه سرمايه گذاري در اين سازمان خواهد افتاد و در اين نمايشگاه وهمايش بين المللي فرصت هاي سرمايه گذاري در بسته هاي مطلوب و استاندارد به سرمايه گذاران داخلي و خارجي ارائه خواهد شد.
در اين نشست خبري که معاونين و مديران ارشد سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري نيز حضور داشتنند دکتر ملک زاده هم چنين به سوالات تعدادي از خبرنگاران و نمايندگان رسانه هاي مختلف پاسخ د اد.
وي در پاسخ به سوال خبرنگاري در خصوص رويکرد سازمان جهاني جهانگردي در خصوص اين نمايشگاه و همايش بينالمللي اظهار داشت: خوشبختانه اين نمايشگاه و همايش بين المللي مورد استقبال سازمان جهاني جهانگردي (unwto ) قرار گرفته به گونه اي که اين نمايشگاه و همايش بين المللي در تقويم رسمي سازمان جهاني جهانگردي ثبت شده است.
معاون رئيس جمهور با اشاره به حمايت هاي سازمان جهاني جهانگردي از اين نمايشگاه و همايش بين المللي افزود: آقاي طالب ريفائي دبيرکل سازمان جهاني جهانگردي نيز پيامي را به اين همايش ارسال کرده که در مراسم افتتاحيه قرائت خواهد شد.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري هم چنين اظهار داشت: اين نمايشگاه با نمايشگاه هاي گذشته بسيار متفاوت است به گونه اي که تمامي فرصت هاي سرمايه گذاري در اين نمايشگاه در قالب يک بسته سرمايه گذاري استاندارد ارائه خواهد شد و سرمايه گذار درگير بروکراسي هاي اداري نخواهد شد.
وي درادامه درپاسخ به سوال ديگري در خصوص تقويت روابط با کشورهاي عربي و مسلمان گفت: خوشبختانه تقويت روابط با کشورهاي مختلف در دستور کارسازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري قرار گرفته است که به عنوان مثال توسعه روابط با کشور مصر و لبنان يکي از اين نمونه هاست.
وي گفت: براساس تفاهم نامه اي که با مصرامضاء کرده ايم گردشگران ايراني و مصري از جاذبه هاي دو کشور بازديد خواهند کرد ضمن اينکه در ديدار با وزير فرهنگ لبنان نيز در خصوص تقويت همکاري هاي ايران و لبنان در حوزه گردشگري و ميراث فرهنگي مذاکراتي صورت گرفته است.
وي هم چنين در پاسخ به سوال ديگري در خصوص معرفي فرصت هاي سرمايه گذاري به سرمايه گذاران خارجي و داخلي خاطر نشان کرد: اين فرصت هاي سرمايه گذاري از طريق سايتي که در خصوص برگزاري اين نمايشگاه و همايش بين المللي به آدرس www.cito.ir است به سرمايه گذاران داخلي و خارجي معرفي خواهد شد ضمن اينکه اين فرصت ها در قالب يک کتاب هزار صفحه اي به سرمايه گذاران معرفي مي شود.
وي خاطر نشان کرد: هم چنين از رايزن هاي اقتصادي و تعدادي از سفراي کشورهاي خارجي براي حضور در اين نمايشگاه و شرکت در پنل هاي تخصصي سرمايه گذاري دعوت شده است.
/108
انتهای پیام/